Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šokujúci ROZCHOD v slovenskom šoubiznise: Hereckí kolegovia viac NETVORIA PÁR!

Dárius Koči a Diana Klamová keď ešte tvorili pár Zobraziť galériu (9)
Dárius Koči a Diana Klamová keď ešte tvorili pár (Zdroj: Instagram D.K.)

BRATISLAVA - Slovenský herecký pár, muzikálová hviezda Darius Koči (30) a krásna modelka a herečka Diana Klamová (25) už nie sú spolu. Len včera oznámili svojim fanúšikom rozchod. Hoci nedávno dostali príležitosť hrať spolu ako hereckí partneri v seriáli Nemocnica na Jojke, ich veľkej láske je definitívne koniec.

Ak sa dve spriaznené duše rozídu, nie je to ľahké ani pre jednu z nich. Rozchod bolí každého a je len veľmi ťažko definovať, koho to trápi a ubíja viac.

Muzikálový herec Dárius Koči a mladučká herečka a modelka Diana Klamová, ktorá sa do povedomia širokej verejnosi dostala vďaka seriálu Pán Profesor, oznámili šokujúcu správu prostredníctvom sociálnej sieti Instagram. Ako prvá tak urobila Diana.

Šokujúci ROZCHOD v slovenskom
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram D.K.)

„Drahí kamaráti. Mám oznam, pretože sa mi to nechce riešiť každý deň s niekým novým. Rozišli sme sa s Dáriusom. Všetko je v pohode a sme kamaráti. Koniec hlásenia,“ napísala herečka a neskôr jej status Dárius prezdieľal a potvrdil, že je tomu naozaj tak a už viac netvoria pár. Dvojica pritom spolu vyzerala naozaj harmonicky, pre mnohých bola preto táto správa veľkým šokom.

Šokujúci ROZCHOD v slovenskom
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: televízia Joj)

Nuž realita dnešných dní je celkom iná. Hoci sa rozišli, stále sa však budú musieť pracovne stretávať na pľaci, keďže obaja hrajú v jojkárskom seriáli Nemocnica. No žiaľ z kedysi zamilovaného, obľúbeného páru, budú už len hereckí kolegovia a nie partneri.

Obaja sú však veľkí profesionáli, a tak sa ich citové rozpoloženie určite nijakým spôsobom nepodpíše na ich pracovných výkonoch. Veď napokon, ako aj samotná Diana podotkla, s Dáriusom zostali kamarátmi. Čo stojí za ich rozchodom expartneri neprezradili. 

Viac o téme: Diana KlamováDárius Koči
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu