Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dcére (17) Charlieho Sheena DÝCHALA SMRŤ NA KRK: Detaily desivej AUTONEHODY!

Charlie Sheen a jeho dcéra Lola Zobraziť galériu (5)
Charlie Sheen a jeho dcéra Lola (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Známy herec Charlie Sheen (56) momentálne neprežíva najšťastnejšie obdobie. Vrásky na čele mu robia predovšetkým jeho dve dcéry, Sam (18) a Lola (17). Kým jedna z nich začína rozbiehať svoju kariéru na stránke pre dospelých OnlyFans, druhá len o vlások unikla smrti pri dopravnej nehode!

Charlie Sheen je známy tým, že často zapĺňal stránky novín svojimi excesmi. Jeho dve dcéry, ktoré má s herečkou Denise Richards (51), v tejto tradícii zjavne pokračujú. 

Charlie Sheen a Denise Richards s ich dcérami
Zobraziť galériu (5)
Charlie Sheen a Denise Richards s ich dcérami  (Zdroj: Instagram)

Nie je to tak dávno, čo sa staršia Sam pochválila na svojom Instagrame, že ju ľudia budú môcť sledovať na známej stránke pre dospelých OnlyFans. Jej otec dal vtedy jasne najavo, že z toho nie je vôbec nadšený.

Momentálne sa v médiách skloňuje meno jeho mladšej dcéry Loly. Tá mala tento týždeň vážnu dopravnú nehodu a môže hovoriť o veľkom šťastí, že z nej vyviazla bez vážnejších zranení.

V aute, ktoré plavovláska šoférovala, s ňou boli ďalšie 3 osoby. V kopcovitej oblasti Santa Monicy stratila kontrolu nad vozidlom a skončila na okraji priepasti! Len pár centimetrov ju teda delilo od obrovskej tragédie. Lola sa po incidente necítila dobre, keď sa sťažovala na bolesť hlavy. Našťastie, nikto z účastníkov nehody nebol prevezený do nemocnie. 

Lola 1. júna oslávila svoje 17. narodeniny. Jej známa matka jej pri tejto príležitosti zablahoželala prostredníctvom Instagramu. „Všetko najlepšie Lola!!!! Ako je možné, že už máš 17? Som na teba veľmi hrdá," napísala k príspevku hrdá Denise. Tá má s Charliem Sheenom aj spomínanú dcéru Sam.

Viac o téme: Charlie Sheen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu