Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Čaputová strčila do vrecka adminov satirickej stránky: Blahoželanie k narodeninám a prekvapivá odpoveď hlavy štátu!

Čaputová prekvapila adminov Zomri. Zobraziť galériu (2)
Čaputová prekvapila adminov Zomri. (Zdroj: TASR - Vladimír Miček, Gettyimages.com)

BRATISLAVA - Narodeniny sú vždy milým dňom, kedy sa môže oslávenec nejako prejaviť či príjemne prekvapiť okolie svojou reakciou na gratulácie zo všetkých strán. Svoje narodeniny v utorok oslavovala aj prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá sa na známej satirickej stránke na sociálnej sieti postarala o poriadne prekvapenie!

Zuzana Čaputová začiatkom týždňa totiž oslávila svoje 49. narodeniny a pri tejto príležitosti sa poďakovala aj za gratulácie a pridala aj fotografiu s množstvom kvetov. "Vaše milé slová sú pre mňa vždy silným zdrojom novej energie. Ďakujem za všetky narodeninové priania, veľmi si ich vážim. Všetko len to najlepšie aj vám," poďakovala sa verejnosti na svojom účte Čaputová.

Na prezidentku nezabudol ani známy satirický fenomén

K narodeninám prezidentke zablahoželal aj známy satirický kanál na sociálnej sieti pod názvom Zomri. Klasickým "memečkom" prezidentke popriali všetko najlepšie a admini stránky zrejme v tej chvíli ani netušili, čoho sa ešte dočkajú. 

 

Nezabudli sme <3 🎂💐

Posted by Zomri on Tuesday, June 21, 2022

Prezidentka nečakane pridala aj komentár pod tento žartovný post a slangovým "dík" sa aj takto poďakovala fanúšikom stránky za blahoželanie k narodeninám. Sama priznala, že im skoro zabudla na tento vtipný príspevok odpísať.

Čaputová strčila do vrecka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Zomri)

Zuzana Čaputová vracia do parlamentu prorodinný balík Igora Matoviča, prekáža jej hlavne skrátený legislatívny proces (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Viac o téme: BlahoželanieZuzana ČaputováZomriNarodneniny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu