Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

STOPka pre nové Extrémne premeny: Markíza zastavila prípravy... Rozboril pohorel!

Podobnú šou má na Jojke VIlo Rozboril. Zobraziť galériu (3)
Podobnú šou má na Jojke VIlo Rozboril. (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Na televízne obrazovky Markízy už nejaký ten rok patria Extrémne premeny, kde ľudia chudnú nadbytočné kilogramy. Pod touto značkou sa však vysiela aj formát, v ktorom sa prerábajú domy. Ten začali v Záhorskej Bystrici tiež pripravovať, no podľa posledných informácií ho zrazu stopli.

Často sa stáva, že konkurenčné televízie pripravujú podobné šou. Keď sa začalo na Markíze chudnúť v Extrémnych premenách, Jojka odvysielala program Reštart, kde chudla napríklad Radka Semivanová, známa zo speváckych šou, či moderátorka Erika Barkolová. 

Ten rok sa na Kolibe pustili do projektu Dom snov a Markíza zareagovala chystaním projektu spadajúceho pod značku Extrémne premeny, ktorý diváci v zahraničí poznajú pod názvom Extreme Makeover: Home Edition. V tomto prípade nemalo ísť teda o výstavbu domu snov, ale o prerábanie už existujúceho bývania. 

STOPka pre nové Extrémne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: HGTV)

No hoci sa na jar v Záhorskej Bystrici pustili do hľadania vhodných nehnuteľností a ľudí, ktorým splnia sen o premene ich domu, zatiaľ sa táto šou na obrazovky nedostala. A podľa portálu mediaboom.sk sa tam ani neobjaví. „Markíza podľa našich informácií už pred časom stopla prípravy novinky Extrémne premeny – Nový domov, pričom ju do vysielania nenasadí nielen v tomto roku, ale nemusí sa tak stať ani v budúcnosti,” píše portál. 

Zdá sa však, že Markíza v tomto prípade dobre odhadla situáciu. Vilo Rozboril so šou Dom snov totiž na Jojke pohorel. Dom snov nasadili na stredu namiesto talentovej šou, no novinka oproti nej poriadne zaostala a dosiahla len podpriemerný podiel divákov. 

STOPka pre nové Extrémne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: Vilo RozborilDom snov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu