Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Heather už oslavovala rekordné odstupné!

Heather sa zabezpečí na celý  život. Nemôže však hovoriť. Zobraziť galériu (14)
Heather sa zabezpečí na celý život. Nemôže však hovoriť. (Zdroj: ČTK)

LONDÝN - Načo čakať na rozhodnutie súdu? Heather Mills (40) ešte pred koncom rozvodového konania cez víkend usporiadala večierok na oslavu mastného odstupného od Paula McCartneyho (65).

Svoj triumf - v prepočte 2,9 miliardy Sk (88 mil. €) - sa rozhodla zapiť po tom, ako Paula údajne presvedčila, aby súhlasil s jej podmienkami.

„Párty je veľkým poďakovaním všetkým, ktorí pri nej stáli. Je to tiež posledným útokom na Paula, ktorý mesiace hovoril, že jeho peniaze nedostane. Veril, že suma bude nízka. Toto vyrovnanie bude pre neho tvrdým úderom,“ citovala britská tlač nemenovaný zdroj. „Heather je v siedmom nebi. Dohoda je prakticky hotová vec,“ dodal.

Účet za štyri roky manželstva: legendárny beatlesák zloží v hotovosti 20 miliónov libier, nasledujúcich štrnásť rokov bude vyplácať po 2,5 milióna na výchovu spoločnej dcéry Beatrice. Heather dostane 24-hodinovú ochranku, opatrovateľku, paniu do domácnosti, rozpočet na cestovanie a osobného trénera, ako aj vyrovnanie účtov za právnikov a dlhu v banke.

Na odplatu bývalá pornomodelka Mucca musí mlčať o svojom vzťahu s Paulom. Má zakázané zverejniť videodenník, ktorý si viedla po rozchode z mája 2006, a vzdáva sa práva na dedičstvo.

Výškou odstupného McCartney, ktorého majetok je hoden 825 miliónov libier (37 miliárd korún), prekonal obchodníka Johna Charmana. Ten svojej bývalej manželke minulý rok údajne za platil 48 miliónov libier.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu