Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Heather dostane od Paula 110 miliónov dolárov

Heather Mills opúšťa budovu súdu - a má dôvod na radosť. Zobraziť galériu (2)
Heather Mills opúšťa budovu súdu - a má dôvod na radosť. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Heather Mills je od soboty veľmi bohatou ženou. Potom, čo jej manžel Paul McCartney, s ktorým sa práve rozvádza, súhlasil s rozvodovým vyrovnaním, môže sa označiť za multimilionárku.

Na konte jej čoskoro pribudne 110 miliónov dolárov, v prepočte asi 2 a pol miliardy slovenských korún (cca. 75 miliónov €). 40-ročná Heather, ktorá uvažuje o presťahovaní sa do Čiech, dostane 40 miliónov priamo na ruku (cca. 900 miliónov korún, cca. 27 miliónov €), a päť miliónov (cca. 112 miliónov korún, cca. 3 a pol miliónov €) každý rok až do doby, kým ich teraz štvorročná dcéra Beatrice dosiahne plnoletosť, informuje britský Daily Mail.

Bývalá svetoznáma modelka nechcela pri odchode zo súdu dohodu komentovať. Dohoda totiž obsahuje klauzulu, že sa Heather, ani Paul, nebudú pred novinármi zmieňovať o konci ich šesťročného manželstva. K dohode medzi znepriatelenými stranami došlo potom, čo sa Paul a Heather stretli po päťdennom súdnom spore pred tribunálom tvárou v tvár. Heather sa zastupovala sama, Paul za seba vyslal advokátku Fionu Shackleton, ktorá bola zapojená tiež do riešenia rozvodu britského princa Charlesa a princezny Diany.

Mills bude mať aj naďalej rozhodujúci vplyv vo výchove dcéry Beatrice, McCartney má právo ju neobmedzene vídať. Paul, ktorého majetok sa odhaduje na 1,6 miliardy dolárov (cca. 36 miliárd slovenských korún, cca. 1,1 miliárd €), tiež súhlasil so založením fondu s vkladom dvoch miliónov dolárov (cca. 45 miliónov korún, cca. 1,3 miliónov €), ktoré by mali pomôcť Beatrice s rozbehnutím kariéry vo chvíli, keď bude mať osemnásť rokov.

Heather má v pláne zostať žiť s Beatrice vo Veľkej Británii. Stále častejšie ale hovorí o živote v Poľsku či Česku, kde by si rada kúpila dom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu