Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vrchol neslušnosti a ignorácie! Fedor Flašík na pohrebe Jula Viršíka (†56): TÝMTO vytočil Slovákov!

Fedor Flašík si za svoj outfit vyslúžil kritiku. Zobraziť galériu (5)
Fedor Flašík si za svoj outfit vyslúžil kritiku. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V piatok na poludnie sa v bratislavskom Krematóriu konala rozlúčka s legendárnym Julom Viršíkom (†56). Okrem rodiny mu posledné zbohom prišli dať aj mnohí jeho priatelia a známi zo sveta šoubiznisu. Medzi smútiacimi nechýbal ani reklamný mág Fedor Flašík (63). Okamžite si však od Slovákov vyslúžil vlnu kritiky... To, ako na pohreb prišiel, nazvali vrcholom neslušnosti a ignorácie!


POSLEDNÁ ROZLÚČKA s Julom Viršíkom (†56): Pred krematóriom desiatky smútiacich... Prišli aj známi kolegovia!


Julo Viršík bol dlhoročným rádiovým spíkrom, ktorého milovali nielen poslucháči, ale aj kolegovia zo šoubiznisu. Nebolo tak žiadnym prekvapením, keď sa na piatkovej poslednej rozlúčke s moderátorom objavilo také množstvo smútiacich, že mnohí z nich museli zostať pred obradnou sieňov. 

Galéria: Posledná rozlúčka s legendou slovenského éteru - Julom Viršíkom (†56).

Posledné zbohom mu prišiel dať aj reklamný mág Fedor Flašík. No len čo sa objavil v krematóriu, zvalila sa naňho vlna kritiky. Slováci si ho v komentároch pod našim článkom podali za jeho outfit, ktorý bol podľa nich na pietnu udalosť vrcholne nevhodný, či dokonca neúctivý. 

VIDEO: Posledná rozlúčka s Julom Viršíkom

Posledná rozlúčka s Julom Viršíkom (Zdroj: Topky.sk/ Maarty)

Zatiaľ čo všetci prišli zahalení v čiernom, ako etiketa pri takejto príležitosti odporúča, on dorazil vo svetlých rifliach, bielom tričku a s modrým svetrom prehodeným cez plecia. Skrátka presne tak, akoby na pohreb prísť nemal - minimálne nie v našich zemepisných šírkach. A to mu dali Slováci pekne vypapať. 

„Je nenormálny a mali ho odtiaľ za to oblečenie kopať do r*ti až dole na parkovisko,“ objavil sa komentár. „Je to vrchol neslušnosti, ignorácie elementárnej slušnosti a úcty,“ pridal sa ďalší... A ďalší: „Je to sebestredný chrapúň! Takto sa na pohreb neoblečie ani najposlednejší sedlák.“ „Oblečený, je ako s Julom do reštiky na kávičku. Toto je pod úroveň, ako sa muž v jeho veku na danú príležitosť ohákol.“

Je fakt, že sú isté príležitosti, pri ktorej by mala ísť rebélia bokom. Oblečením totiž človek prejavuje aj istú úctu. A v tomto prípade nebol outfit Fedora Flašíka práve najvhodnejšou voľbou. 

Fedor Flašík dorazil na poslednú rozlúčku s Julom Viršíkom vo svetlých rifliach a bielom tričku.
Zobraziť galériu (5)
Fedor Flašík dorazil na poslednú rozlúčku s Julom Viršíkom vo svetlých rifliach a bielom tričku.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Vrchol neslušnosti a ignorácie!
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Vrchol neslušnosti a ignorácie!
Zobraziť galériu (5)

Viac o téme: Fedor FlašíkJulo Viršík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu