Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nesplnené prianie Jula Viršíka (†56): Veľké plány s manželkou… Už ich nikdy nenaplní!

Julo Viršík mal pred smrťou ešte veľké plány. Zobraziť galériu (3)
Julo Viršík mal pred smrťou ešte veľké plány. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Smrť Jula Viršíka minulý týždeň všetkých prekvapila. Mal len 56-rokov, keď mu na chate v Malých Levároch zlyhalo srdce. S tým, že jeho koniec príde tak skoro, nerátal ani on sám. Ako totiž zaznelo na dnešnom pohrebe v bratislavskom Krematóriu, mal ešte veľké plány. No tie si, bohužiaľ, s manželkou už nikdy nenaplní!

Posledná rozlúčka s Julom Viršíkom (Zdroj: Topky.sk/ Maarty)

Dnes na poludnie sa blízki v bratislavskom Krematóriu lúčili s legendárnym rádiovým spíkrom Julom Viršíkom. Ten minulý týždeň v stredu náhle zomrel po tom, čo mu zlyhalo srdce. Ako však jeho manželka v príhovore, ktorý odznel na pohrebe, prezradila, moderátor mal ešte pred sebou veľké plány. 

Galéria: Posledná rozlúčka s legendou slovenského éteru - Julom Viršíkom (†56).

Ako veriaci sa spolu s manželkou Aďkou pravidelne zúčastňoval púte v Santiagu de Compostela. Dokopy tam boli trikrát. V pláne však mali aj štvrtú. Už o tri mesiace chcela dvojica odcestovať za tradičným duchovným zážitkom. Bohužiaľ, to už Julo neabsolvuje. 

„Kultivovali sme spoločne našu duchovnú stránku. Trikrát sme absolvovali púť do Santiaga de Compostela z jeho iniciatívy. Štvrtú púť sme plánovali na september, táto púť sa už neuskutoční, pretože náš brat Julo prijal pozvanie na púť do večnosti - 26. mája 2021,“  citoval Julovu manželku kňaz. 

Julo Viršík s manželkou
Zobraziť galériu (3)
Julo Viršík s manželkou  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Julo Viršík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu