Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Záhadná nehoda: VIDEO Tragická zrážka troch motorkárov na letisku! Žena zomrela

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Polícia ČR)

STRACHOTÍN - Česká polícia hľadá dôležitého svedka, ktorý by mohol objasniť tragickú nehodu motorkárov na ploche núdzového letiska pri Strachotíne na Břeclavsku z konca apríla. Na mieste sa zrazili traja motorkári, dvaja muži boli ťažko zranení, žena zraneniam podľahla.

VIDEO zachytilo nebezpečnú jazdu: Motorkár to dal na chrapúňa, vytlačený kamión nemal šancu

Motorkári sa na spevnenej ploche mimo cesty zrazili 25. apríla v podvečerných hodinách. "Na mieste zostali dvaja vážne zranení muži a jedna žena svojim zraneniam podľahla. Hoci už policajti vypočuli takmer všetkých kľúčových svedkov, stále nepoznajú totožnosť neznámeho jazdca na motorke, ktorý miestom kolízie prechádzal len niekoľko okamihov pred tragédiou," uviedol policajný hovorca Petr Vala.

Pátrajú po svedkovi: Na letisku sa zrazili traja motorkári, žena zomrela (Zdroj: Polícia ČR)

Dotyčný by podľa polície mohol svojou výpoveďou zásadným spôsobom prispieť k objasneniu celej tragickej udalosti. Polícia zverejnila video, hľadaný muž je označený zelený kolieskom.

Záhadná nehoda: VIDEO Tragická
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Hovorca doplnil, že nehodu kriminalisti v súčasnosti vyšetrujú pre podozrenie zo spáchania trestného činu usmrtenia z nedbanlivosti. V prípade uznania viny na súde by hrozil až šesťročný trest.

Záhadná nehoda: VIDEO Tragická
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia ČR)

"Kriminalisti zisťujú konanie a správanie všetkých účastníkov nehody. Zaujíma ich predovšetkým miera zavinenia," povedal Vala. Doplnil, že dychová skúška na alkohol u oboch zranených mužov bola negatívna.

Viac o téme: NehodaLetiskoMotorkáriPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu