Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

PRVÉ podujatie pre fanúšikov tento rok! Pozrite si aké ŠPECIÁLNE OPATRENIA budú na zápase

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pexels.com)

Už 3. a 4. mája sa uskutočnia dva zápasy HK Poprad, ktoré budú slúžiť ako pilotné podujatia pre otestovanie funkčnosti nových opatrení na hromadných podujatiach. Ako vyzerá proces nákupu vstupenky a čo všetko musíte spĺňať, aby ste sa zápasu mohli zúčastniť? Inovatívny systém môže vrátiť život do klubov, divadiel a na štadióny.

Ako prví sa hromadných podujatí dočkali fanúšikovia hokeja. HK Poprad dnes spustil do predaja vstupenky na finálový dvojzápas s HKM Zvolen, ktorý sa bude hrať na popradskom štadióne. Lístky sú dostupné na Predpredaj.sk len do soboty 15:00, stoja 70 alebo 80 EUR a v cene sú aj dva PCR kloktacie testy. Pri online nákupe je povinnosť registrácie, vstupenka platí na oba zápasy a je neprenosná.

Vysoká miera bezpečnosti pomocou 4 testov

Každý návštevník bude otestovaný dokopy štyrikrát a posledný test bude uskutočnený niekoľko dní po podujatí. Takýmto spôsobom sa získajú hodnotné dáta o možnosti nákazy na hromadných podujatiach. Prísne nastavené podmienky účasti na zápasoch by mohli byť základným kameňom pre ďalšie fungovanie kultúrnych a športových podujatí. V zahraničí už dávnejšie našli spôsoby, ako kultúru a šport nepochovať.

Proces testovania pred zápasmi

PRVÉ podujatie pre fanúšikov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Predpredaj.sk)

Proces testovania je jednoduchý a rýchly. Organizátori sa tento bezpečnostný proces snažili čo najviac zefektívniť a uľahčiť. Návštevníci zápasov HK Poprad sa budú prvýkrát testovať v sobotu, dva dni pred prvým zápasom. Stačí im zastaviť sa v MOM HK Poprad, kde si vyzdvihnú sadu PCR kloktacieho testu (zadarmo), pričom sa musia preukázať dokladom totožnosti. Následne si podľa návodu spravia kloktací test a vzorku odovzdajú na rovnakom mieste. Otváracie hodiny MOM HK Poprad nájdete TU
V prípade pozitívneho výsledku bude vstupenka zablokovaná.

V pondelok, v deň prvého zápasu, je sú návštevníci povinní absolvovať antigénový test vo vlastnej réžii a výsledok budú musieť preukázať pri vstupe na štadión. Antigénový test je povinný aj pred druhým finálovým zápasom 4.5.

Počas zápasu platia prísne bezpečnostné opatrenia  ako povinnosť nosenia respirátorov FFP2, zákaz konzumácie jedla a opustenie tribúny, to je povolené len v prípade návštevy toalety.

Opatrenia na zápase

PRVÉ podujatie pre fanúšikov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Predpredaj.sk)

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu