Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ozbrojená žena ohrozila Elán na kastingu!

Ženu po incidente odviedli policajti. Zobraziť galériu (3)
Ženu po incidente odviedli policajti. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Boli v ohrození! Účastníci bratislavského kastingu Elán je Elán, štáb, ale aj porota zložená z členov legendárnej skupiny sa mohli stať obeťami útoku 47-ročnej ženy z okresu Galanta.

Tá sa chcela aj napriek nesúhlasu ochranky nasilu vnútiť na nedeľné kolo výberu do muzikálu o skupine Elán. A podľa informácií Nového Času údajne pri sebe mala aj zbraň! „Prišla už v sobotu večer, chcela ísť na konkurz. Bolo však už po ňom a balili sme veci,“ povedala nám pri vstupe do kina hosteska, ktorá registrovala účastníkov kastingu. Neodbytná adeptka na muzikálovú rolu chcela ísť teda na kasting na druhý deň. Ale znova nepochodila. „V nedeľu boli na kastingu len účastníci, ktorí postúpili z prvého sobotňajšieho kola a prizvaní profesionáli,“ povedala Ľudmila Raceková z TV Markíza. To paniu z Galanty už poriadne rozčúlilo a podľa vyjadrení ochrankárov prítomným dokonca ukazovala zadok. Pred kinom sa dostala do amoku a začala byť agresívna. „Búchala päsťami do steny a nahlas pritom spievala pesničky od Elánu. Veď preto sem prišla, nie?“ povedal nám s náznakom humoru recepčný z hotela Tatra. Viac však prezradiť nechcel.

Je však jasné, že jej neprístojné správanie nebolo hotelovému personálu po chuti. „Ja som ju videl, keď som išiel z obedňajšej prestávky. Viem len, že tu bolo nejaké agresívne správanie. Údajne mala pri sebe aj zbraň, ale neviem o tom nič viac,“ povedal autor projektu Elán je Elán Vilo Rozboril. Podľa informácií Nového Času mala žena v kabelke palicu a dokonca aj zbraň. Polícia agresívnu paniu zadržala a predviedla na výsluch po oznámení z hotela, že chyžná v jej izbe našla strelnú zbraň. Je pravdepodobné, že počas svojho vyčíňania sa vyhrážala jej použitím proti tým, ktorí jej nedovolili predviesť elánistom svoj spevácky talent. Ten však napokon ukázalo množstvo mladých nadaných spevákov a hercov, z ktorých bolo radosť vyberať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu