Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ráž o kastingoch do muzikálu: Bola to strašná bieda!

Vašo Patejdl a Jožo Ráž.
Vašo Patejdl a Jožo Ráž. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Lídra skupiny Elán Joža Ráža príliš nenadchli speváci, ktorí sa prihlásili do kastingov na jeho televíznu šou. Mnohým chýbala sebakritika a chceli sa dostať do televízie napriek tomu, že nevedeli spievať, povedal ČTK líder jednej z najpopulárnejších slovenských skupín Ráž.

"Tá úroveň je dosť biedna, veľmi ťažko sa vyberá niečo použiteľné," zhrnul Ráž svoje dojmy zo všetkých doterajších kastingov na záverečnom výberovom kole v Bratislave. "Ľudia sú nesebakritickí. Človek, ktorý nemá talent ani sluch, sa s vami bude hádať, že chce ísť do muzikálu," dodal spevák nespokojne.

Napriek tomu by Ráž spolu s ďalšími dvoma členmi legendárneho Elánu Vašom Patejdlom a Jánom Balážom mali vybrať 16 spevákov, ktorí budú už pred televíznymi kamerami súťažiť o svoju úlohu v pripravovanom muzikáli skupiny. Účinkovať by v ňom mali dvaja najúspešnejší.

Podobne ako predtým v Košiciach, Banskej Bystrici a Prahe prišlo predviesť svoje umenie aj v Bratislave viac než 200 záujemcov. "Taký výrazný talent, ktorý by ma zaujal, že tohto chcem, taký tam nebol," povedal Ráž.

O svoje miesto v muzikáli sa uchádzala aj 17-ročná Soňa Kopalová z Partizánskeho. "Dnes sme si mali vybrať jednu rýchlu a jednu pomalú pesničku od Elánu," opísala priebeh kastingu v hlavnom meste Slovenska. "Konkurencia je silná, sú tu výborní speváci," myslel si na rozdiel od Ráža ďalší zo súťažiacich 25-ročný František Balog.

Na Slovensku organizovali televízie už niekoľko podobných súťaží. Okrem speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar záujemcovia súťažili aj v tanci, v predvádzaní hereckého umenia, či dokonca bojovali o manžela - milionára.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu