Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nakrútili sme sexi missky: Vyzliekli sa do plaviek!

Pri fotografovaní dievčat sa častokrát naskytol takýto pohľad.
Pri fotografovaní dievčat sa častokrát naskytol takýto pohľad.

BRATISLAVA - Sexi pózy, ladné krivky, zvodné pohľady a exkluzívne zákulisie z fotografovania krásnych žien - finalistiek Miss Slovensko 2008. Ich program príprav pred súťažou pokračoval cez víkend v Bratislave, kam sa dievčatá presunuli po šesťdňovom sústredení v Aquaparku Tatralandia.

Už v sobotu dopoludnia sa polovička finálovej dvanástky ocitla v priestoroch nekonvenčného ateliéru renomovaného fotografa Jakuba Klima. Ten je známy aj tým, že si na každej fotke dá obzvlášť záležať, čoho dôkazom bolo aj víkendové fotenie. Finalistky pózovali rodákovi z Ostravy v červených plavkách a každej z nich sa 28-ročný fotograf venoval minimálne jednu hodinu.









O čo najlepší vzhľad dievčat sa okrem neho starali aj vizážisti zo štúdia krásy Pierot alebo Lenka Šóošová, ktorá je známa aj ako moderátorka. Riaditeľka Miss Slovensko Lucia Hablovičová sa pre Bleskovky.sk vyjadrila, že príprava ide zatiaľ presne podľa plánu. "Niektoré dievčatá dokonca popri tom stíhajú aj maturity," zasmiala sa.





Po víkendovom fotografovaní čaká cez týždeň na dvanástku finalistiek ešte nakrúcanie upútavok pre TV Markíza, až potom si slečny budú môcť dopriať trochu viac voľna.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu