Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Finalistky Miss si to medzi sebou rozdali v jazde na býkovi

Po raňajkách sa finálová dvanástka vybrala do Aquaparku Tatralandia.
Po raňajkách sa finálová dvanástka vybrala do Aquaparku Tatralandia. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Sústredenie finalistiek súťaže Miss Slovensko 2008 pokračovalo stredajším programom, ktorý opäť umožnil dievčatám ukázať okrem krásy aj ich ďalšie prednosti. Po raňajkách sa finálová dvanástka vybrala do Aquaparku Tatralandia, kde fotografom pózovala v plavkách s kokteilmi v rukách.

Fotografovanie bolo situované do prostredia pláží Karibiku. Po obedňajšej krátkej prestávke sa dievčatá presunuli do areálu WESTERN CITY Šikulov Mlýn, ktorý bol v tento deň pre verejnosť uzavretý. Na krásne Slovenky si kovboji z divokého západu pripravili viacero súťažných disciplín, počas ktorých sa snažili dievčatá naučiť kúsky, nevyhnutné k výbave každého obyvateľa „westernového“ mesta.

Finalistky jazdili na koni, strieľali z luku, učili sa chytať bizóna lasom a zlatokopi im predviedli, ako sa kedysi ryžovalo na Aljaške zlato. Hlavnou a záverečnou disciplínou bola jazda na elektrickom býkovi, ktorý preveril obratnosť a fyzickú zdatnosť dievčat. Keďže sa v záverečnom súčte objavili v kolonke víťazka až dve mená, o tej najlepšej musel rozhodnúť dodatočný rozstrel.

V ňom bola úspešnejšia narodeninová oslávenkyňa s číslom osem Nikoleta Albrechtová, ktorá nedala šancu finalistke s číslom dva Lucii Szabovej. Náročný deň ukončila po večeri dvojitá narodeninová oslava v priestoroch reštaurácie. Kým víťazka „westernového dňa“ Nikoleta Albrechtová oslávila 21 rokov, tridsiatku slávila na svojom konte riaditeľka Miss Slovensko 2008 Lucia Hablovičová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu