Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nová milenka hviezdneho Toma Cruisa: O 20 rokov mladšia a prsnatá kolegyňa!

Tom Cruise Zobraziť galériu (8)
Tom Cruise (Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

LONDÝN - Vie si vybrať! Od rozvodu s Katie Holmes (42) nemal Tom Cruise (58) po svojom boku žiadnu oficiálnu partnerku. Jeho meno však bolo spájané s viacerými ženami. Ktovie, či jedného dňa oficiálne prizná vzťah s kolegyňou Hayley Atwell (38), ktorá je údajne jeho aktuálnou milenkou.

Galéria: Hayley Atwell a Tom Cruise na nakrúcaní Mission: Impossible 7
Tom Cruise v týchto dňoch plnil bulvárné médiá najmä v súvislosti s tým, ako počas nakrúcania siedmeho dielu série Mission: Impossible vulgárne nadával členom štábu. Slávny herec je nielen hlavnou hviezdou počinu, ale tiež producentom, ktorý do toho vráža nemalú sumu peňazí.

Kvôli koronavírusu bolo nakrúcanie už viackrát pozastavené a odložené. Keď teda zbadal, ako niektorí nedodržiavajú opatrenia, prestal sa ovládať. „V Hollywoode opäť povolili natáčať, lebo veria v nás a v to, čo robíme. Po nociach telefonujem so sku*veným štúdiom, poisťovňami a producentami, ktorí v nás vidia príklad. Vytvárame tisíce pracovných príležitosti. Vy, sku*vysini! Už nikdy nechcem nič takéto vidieť. Nikdy!” kričal na zamestnancov Cruise na nahrávke, ktorá unikla do médií. 

Hercovo meno sa však v médiách spomína opäť. Tentokrát v súvislosti s príjemnejšou témou. Ako vyšlo najavo, počas nakrúcania Mission: Impossible 7 si vraj padol do oka s kolegyňou Hayley Atwell. „Boli si sympatickí od prvej chvíle. Lockdown a všetky tie komplikácie ich ešte viac zblížili a dnes sú nerozluční. Vychádzajú spolu skvele a obaja sa zdajú byť veľmi šťastní,” uviedol pre The Sun zdroj z ich okolia. 

Hayley Atwell a Tom Cruise sú vraj milencami.
Zobraziť galériu (8)
Hayley Atwell a Tom Cruise sú vraj milencami.  (Zdroj: SITA/ Christopher McQuarrie )

Tom Cruise má za sebou tri nevydarené manželstvá. Jeho ženami boli Mimi Rogers, Nicole Kidman a Katie Holmes. S poslednou spomínanou ho súd rozviedol v roku 2012. Hayley Atwell v minulosti randila s modelom menom Evan Jones. Začiatkom tohto roka jej stroskotal vzťah s priateľom, ktorý pracoval ako doktor. Nechajme sa prekvapiť, aké pokračovanie bude mať jej románik so slávnym hercom...

Hayley Atwell je šarmantná žena.
Zobraziť galériu (8)
Hayley Atwell je šarmantná žena.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Tom Cruise
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu