Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rozárka (3) prežila desivý útok, tváričku jej dohrýzol pes! FOTO dievčatka vás prekvapí, úsmev napriek všetkému

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/ZZS Pardubického kraje)

HRADEC KRÁLOVÉ - Bola sobota, 21. novembra 2020. Tento dátum si rodičia malej Rozárky zapamätajú do konca života. Na ich dievčatko totiž zaútočil pes. Zranenia utrpelo najmä na tváričke. No zázrakom sa už po pár dňoch usmieva.

Rozárka má len 3,5 roka a celý život pred sebou. Útok, ktorý prežila, bol síce desivý, no našťastie neskončil fatálne. A to aj vďaka rýchlej pomoci záchranárov. Tí od rodiny obdržali milé poďakovanie.

"Rozárka je z najhoršieho vonku a to aj vďaka profesionálnemu a citlivému zásahu posádok Zdravotníckej záchrannej služby Pardubického kraja. Radi by sme im týmto za všetko poďakovali," adresovala im rodina odkaz, z ktorého až hreje pri srdci. O tom, že je všetko na dobrej ceste, svedči aj fotografia, ktorú poslali. Rozárka má na nej úsmev na tvári. Zostáva len dúfať, že rany, ktoré vidno, sa čoskoro zahoja. "Rozárke prajeme skoré uzdravenie a veľa úsmevu na tvári," odkázali jej aj zdravotníci.

Rozárka (3) prežila desivý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/ZZS Pardubického kraje)

Zdravotnícka záchranná služba Pardubického kraja na sociálnej sieti priblížila, že dieťa bolo ošetrené okamžite po príchode posádok na miesto. Potom ho previezli na definitívne ošetrenie do nemocnice v Hradci Králové. Okolnosti celého prípadu vyšetruje polícia.

"Môžem potvrdiť, že prípadom sa zaoberáme. Zatiaľ však nebola stanovená právna kvalifikácia a čakáme, či nám rodičia dajú súhlas s poskytnutím lekárskej správy," povedala hovorkyňa polície Eva Maturová. Jej slová priblížil portál Novinky.cz.

Viac o téme: PesDieťaZáchranáriPoranenia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu