Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Desivý prípad vraždy v Berlíne: Všetko nasvedčuje tomu, že muž bol obeťou kanibala!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Marcel Kusch/dpa)

BERLÍN: Po preskúmaní častí kosti odhalili berlínski vyšetrovatelia hrozný zločin. Je muž, ktorý bol nezvestný od septembra, obeťou kanibalizmu?

Na pozostatkoch muža z Berlína, ktorý bol nezvestný asi dva mesiace, sa nachádzajú náznaky kanibalizmu. Vo  štvrtok večer tak reagoval na otázku hovorca prokurátora Martin Steltner. Predtým aj písali Bild a B.Z. na svojich weboch, že existuje podozrenie, že nezvestná osoba bola obeťou kanibala. Podozrivý človek sa dostal do väzby. Hovorca berlínskej prokuratúry ďalšie podrobnosti z vyšetrovania nechcel komentovať.

Vo štvrtok vydal sudca na 41-ročného Nemca zatykač pre vraždu sexuálnym motívom z nízkymi pohnútkami. Podľa informácií DPA je podozrivý učiteľ, údajne sa nachádzal na príslušných fórach. Informoval o tom tiež Bild.

Kosti nájdené v lese

Zločin vyšiel najavo po tom, čo sa v lesíku v Berlíne pred viac ako desiatimi dňami našli fragmenty kostí. Sú to pozostatky 44-ročného Nemca, ktorý je nezvestný od 5. septembra. Vyšetrovanie vraždy potom odhalilo, že sa stal obeťou trestného činu. Podľa polície bol muž montérom v konštrukcii trolejového vedenia. Podľa vyhlásenia z októbra opustil svoj spoločný byt v Berlíne krátko pred polnocou a pôvodne bez stopy zmizol.

Podozrenie zo sexuálnej vraždy

Vyšetrovanie komisie pre vrážd a prokuratúry, pri ktorých boli okrem iného použité osoby a psy na zisťovanie mŕtvych tiel, viedlo neskôr k 41-ročnému rodákovi z Berlína-Pankow, ktorý je dnes vo väzbe pre podozrenie z vraždy so sexuálnym motívom.

Viac o téme: LesObeťPozostatkyBerlínKanibalizmus. podozrivýSexuálny motív
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu