Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krásna herečka odhodila zábrany: Holé prsia ukázala celému svetu!

 Margot Robbie Zobraziť galériu (11)
Margot Robbie (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ostych musí ísť bokom! Herečka Margot Robbie (30) si je veľmi dobre vedomá, že nahota je súčasťou hereckej profesie. Napokon, za svoje dokonalé telo sa nemusí vôbec hanbiť. V Evinom rúchu sa predviedla aj počine s názvom Dreamland.

Austrálska herečka Margot Robbie má na konte účinkovanie vo viacerých úspešných počinoch. Spomenúť možno filmy Once Upon a Time in Hollywood, Bombshell, Vlk z Wall Street, Ja Tonya, Legenda o Tarzanovi, či Jednotka Samovrahov. V týchto dňoch mal svoju premiéru aj dráma s názvom Dreamland, ktorá určite mnohých divákov zaujme. 

Margot v spomínanom filme stvárňuje bankovú zlodejku, ktorá uteká pred políciou a na jej dolapenie je vypísaná odmena. Ďalšiu ústrednú postavu stvárnil Finn Cole. Ten si zahral mladíka, ktorý chce zachrániť rodinnú farmu. Cesty týchto dvoch jedincov sa stretnú a tvorcovia im doprial aj intímne scény. Krásna blondínka sa musela pred kamerami predviesť v Evinom rúchu. 

Robbie sa v rozhovoroch netají tým, že spolupráca na tomto filme bola veľmi príjemná. „Je to ako sen, keď môžete pracovať s človekom, ktorý vás tlačí dopredu a zároveň je tu vždy pre vás. A to je to, čo som našla počas nakrúcania s Finnom,” uviedla kráska. 

Margot Robbie odhodila pred kamerami šaty aj zábrany.
Zobraziť galériu (11)
Margot Robbie odhodila pred kamerami šaty aj zábrany.  (Zdroj: profimedia.sk)

VIDEO: Trailer k filmu Dreamland.

Viac o téme: Margot RobbieDreamland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu