Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Test bratislavských krčmárov: Tieto čašníčky deťom nenaliali

„Deťom by som naliať nedokázala,“ povedala Nikol Filkaszová (23) zo Smíchovskej perly. Zobraziť galériu (2)
„Deťom by som naliať nedokázala,“ povedala Nikol Filkaszová (23) zo Smíchovskej perly. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Robia si svoju prácu poriadne! Čašníčky Nikol Filkaszová (23) a Vladka Kotrcová (23) ako jediné odmietli predať alkohol 13-ročným figurantom Nového Času. Počas nášho testovania krčmárov pritom v štyroch podnikoch zamestnancom nerobilo problém do detí liať pivo či pálenku.

„Keď vidím zákazníkov, ktorí sa mi na prvý pohľad zdajú príliš mladí, vypýtam si od nich doklady. Mali by tak robiť všetci čašníci. Vyhnú sa problémom,“ povedala Nikol Filkaszová (23) zo Smíchovskej perly. Tu si naši figuranti vypýtali džús s vodkou, ale sympatická Nikol ich zastavila. Mladá Bratislavčanka pracuje ako čašníčka už päť rokov. Pochválila sa, že za tento čas nemala nikdy problémy s kontrolou.

Druhou nekompromisnou ženou je Vladimíra Kotrcová (23) pracujúca v pube Kelt. Požiadavke detskej dvojice dostať dve veľké pivá nevyhovela. „Šéf nám prikázal, aby sme si dávali pozor na mladistvých dožadujúcich sa alkoholu. Preto si vždy vypýtam občiansky preukaz. To, že tak v mnohých podnikoch nerobia, sa mi zdá nesprávne,“ prezradila Vladka.
Test bratislavských krčmárov: Tieto
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Nový Čas)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu