Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krampolovej (†59) posledné želanie pred smrťou: Tak veľmi chcela žiť!

Jiří Krampol so zosnulou manželkou Hankou Kramolovou (†59) Zobraziť galériu (3)
Jiří Krampol so zosnulou manželkou Hankou Kramolovou (†59) (Zdroj: TV Barrandov)

PRAHA - Minulý týždeň česko-slovenskú verejnosť zasiahla nečakaná správa. Zomrela Hanka Krampolová (†59), manželka Jiřího Krampola (82). Osudným sa jej podľa najnovších informácií z pitvy stalo celkové zlyhanie organizmu.

„Hanke postupne odchádzal jeden orgán za druhým. Orgány takú dlhodobú záťaž často nevydržia. To sú smrtiace kokteily. Začnú zlyhávať orgány a keď zlyhajú dva dôležité životné orgány, prichádza smrť,“ povedal českému Aha! Krampolov manažér a fotograf Miloš Schmiedberger, z čoho vyplýva, že telo zosnulej Krampolovej nezvládalo jej dovtedajší životný štýl. 

Hana dostala od lekárov prísny zákaz alkoholu, problémom bola aj závislosť od liekov a nikotínu. Blondínka skončila na psychiatrii, kde ju jej manžel pravidelne navštevoval. Pred smrťou to ale začalo vyzerať tak, že všetko sa konečne obracia k lepšiemu a stáva sa z nej tá istá žena, akou bola kedysi. Len dva dni pred náhlym odchodom do neba dokonca navštívila kaderníka. 

Hanka Krampolová sa pred smrťou začala starať o svoju vizáž, prekvapiť chcela manžela Jiřího
Zobraziť galériu (3)
Hanka Krampolová sa pred smrťou začala starať o svoju vizáž, prekvapiť chcela manžela Jiřího  (Zdroj: Profimedia)

Hanka Krampolová
Zobraziť galériu (3)
Hanka Krampolová

Práve z jeho slov je jasné, že Jirkova Hanička si konečne začala opäť naplno užívať život, zároveň jej splnil aj jej posledné prianie. „Keď sme plánovali termín, tak sa Hanka veľmi tešila a prosila ma, že by chcela vyzerať ako Marylin Monroe. Konečne jej vraj dorástli vlasy, ale nepáčila sa jej farba, ktorú mala, a tiež odrasty,” povedal pre český Blesk kaderník Vít Romanec. 

O jej nový svieži vzhľad sa postaral aj vizážista Pity. „Vôbec tomu nemôžem uveriť, bola tu v sobotu veselá, chválila sa, že už má zase kilá hore, a mala z toho radosť ako malé dievča. Veľmi ju tešilo, že bude zase pekná. Hovorila, že si to Jiříček zaslúži za všetko, čo s ňou vytrpel, keď bola chorá. Hovorila o sebe, že sa jej podarilo uzdraviť, a bola na seba hrdá,” vyjadril sa pre spomínaný portál nešťastný Pity, ktorý dodal, že nič nenaznačovalo, že by sa zdravotný stav Krampolovej zhoršoval. Jediný problém vraj mala s dlhým sedením, po ktorom sa nevedela postaviť na nedávno operovanú nohu. 

Viac o téme: Jiří KrampolHana Krampolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu