Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Syn Jasminy a Rytmusa oslávil 1 rok: Okázalá oslava... Skákací hrad, 3 torty a žúr na záhrade!

Syn Rytmusa a Jasminy oslávil prvé narodeniny. Zobraziť galériu (11)
Syn Rytmusa a Jasminy oslávil prvé narodeniny. (Zdroj: Instagram J.A.)

MALINOVO - Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská (31) s manželom Patrikom Rytmusom Vrbovským (43) sa už rok tešia zo synčeka Sanela. Keďže 26. júla minulého roka prišiel na svet, jeho rodičia sa mu rozhodli v deň jeho narodenín vystrojiť párty. A že to bola poriadna oslava, o tom niet pochýb.

Je neuveriteľné, ako rýchlo čas letí. A to si určite hovoria aj Jasmina Alagič a Rytmus, ktorých synček Sanel oslávil včera svoje prvé narodeniny. Z vrúcnej a veľkej lásky mu vystrojili jeho prvú okázalú oslavu. Samozrejme, že nechýbala rodina a tiež známe tváre ako Gaba Drobová, Milan Švingál či moderátorka Dominika Ducová.

Sanelovi prichystali veľkolepú oslavu s kopou balónov na záhrade.
Zobraziť galériu (11)
Sanelovi prichystali veľkolepú oslavu s kopou balónov na záhrade.  (Zdroj: Instagram)

Hoci má Sanel len 1 rok a v tomto veku si deti ešte veľmi neuvedomujú, čo sa okolo nich deje a v drvivej väčšine si viac z tohto obdobia nepamätajú ako pamätajú, dostal na narodeniny riadny žúr. Skvelá kamarátka Jasminy upiekla hneď 3 torty, i keď je pravda, že na jednej bolo meno Elias (Jasminin synovec). Záhradu svojho domu rodičia chlapčeka vyzdobili kopou balónov a nezabudli prestrieť aj stôl a prichystať narodeninové čiapky.

To však nie je všetko. Dvojica sa rozhodla pre prítomné deti zadovážiť aj skákací hrad. Ten však napokon obsadila mama oslávenca so svojím kamarátom Milanom. „Dnes bol skvelý deň! A najdôležitejší človek v živote tejto krásnej maminy dnes oslavoval svoj prvý rôčik. Zorganizovala si krásnu oslavu. Každopádne si všetkým deťom (hlavne takým dvom väčším) na oslave urobila obrovskú radosť skákacím hradom," napísal k spoločnému záberu vizážista.

A aj keď tomu teraz malý Paťko, ako zvyknú Sanela volať, ešte veľmi nerozumie, rodičia mu venovali dojemné slová. Vstupom do ich života im ho totálne obrátil. „Sanel, slová milujem ťa pri Tebe nabrali úplne iný význam, si moja zhmotnená duša a ja ti sľubujem, že budem robiť všetko preto, aby si moju prítomnosť vyhľadával, aj keď už budeš veliký, taká spriaznenosť nech je medzi nami," napísala hrdá mama ročného chlapčeka.

Jasmina Alagič sa láskou takmer roztopila.
Zobraziť galériu (11)
Jasmina Alagič sa láskou takmer roztopila.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina AlagičSanel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu