Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Promi pár oslávil 20. výročie svadby: Bolestné priznanie!

Jamie Oliver s manželkou v deň svadby. Zobraziť galériu (6)
Jamie Oliver s manželkou v deň svadby. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Slávny šéfkuchár Jamie Oliver (45) a jeho manželka Jools (45) oslávili v týchto dňoch 20. výročie sobáša. Do seba sa však zaľúbili pred 27 rokmi a spolu vychovávajú päť detí. Sympatická brunetka však na instagrame prezradila, že nie vždy prežívali rozprávkové chvíle.

V dobrom aj zlom! Dlhoročných manželstiev v šoubiznie nie je veľa. Krásnym vzťahom sa ale môže pochváliť Jamie Oliver, ktorý nedávno so svojou ženou oslávil 20 rokov od svadby. „Je bláznivé, kam uletel ten čas. To bola jazda! A teraz pripíjam na ďalších 20 rokov. Jools, ľúbim ťa,” znie úryvok z vyznania, ktoré slávny kuchár zverejnil na instagrame. Zároveň pridal video, ktorého súčasťou sú zábery zo svadby a ich súkromia.

Slová plné lásky adresovala svojmu mužovi aj Jools. 20 rokov vydatá, no v skutočnosti spolu s mojou prvou a jedinou láskou už 27 rokov. Stvorili sme spolu päť úžasných detí a pridali sme na nebo našich päť hviezdičiek. Ďakujem, že ma ľúbiš tak, ako to len ty vieš,” napísala okrem iného brunetka.

Dvojica má spolu 5 ratolestí. Jools však o ďalších päť nenarodených detí prišla. Niet pochýb, že milovaný manžel jej v tých náročných časoch bol veľkou oporou. Jools sa ale netají tým, že by svoju rodinu chceli rozšíriť ešte o jedno dieťa. „Chcem pokračovať, kým bude môcť. Po ďalšom bábätku zrejme prestanem túžiť, keď budem mať 47 rokov,” prezradila v aprílovom rozhovore pre podcast The Red Room sympatická brunentka. 

Jamie si pre svoju lásku pripravil originálne prekvapenie. Svoju lásku vzal na veteráne bez strechy na romantický piknik, na ktorom si pochutnávali na chutných špecialitách, o ktoré sa on sám ako správny šéfkuchár postaral.

Jamie Oliver so svojou milovanou manželkou
Zobraziť galériu (6)
Jamie Oliver so svojou milovanou manželkou  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Jamie OliverJools Oliver
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu