Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Nevinná hra tínedžerov s hororovým koncom: V kufri očakávali poklad, našli ľudské pozostatky

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: reprofoto:tiktok.com/ughhenry)

SEATTLE - Skupinke amerických tínedžerov navždy zmenila životy udalosť, ktorú prežili na pláži v Seattli. Pohodový deň totiž nabral úplne iný spád po tom, ako neďaleko vody natrafili na kufor. Vtipkovanie o tom, že sa v ňom skrýva poklad, sa po jeho otvorení razom zmenilo na horor.

Mládež na miesto prilákala aplikácia, s ktorou si krátili voľné chvíle. Jej názov je Randonautica, užívateľom ponúka dobrodružné príbehy. Svoj výlet si tínedžeri, ako je to v súčasnosti v mnohých prípadoch zvykom, natáčali na mobilné telefóny.

Ako opísali vo videu, ktoré neskôr zverejnili prostredníctvom aplikácie Tik Tok, spočiatku žartovali, že v kufri sú možno ukryté peniaze. No mýlili sa. Skúsenosť podľa popisu zmenila ich životy, označili ju ako traumatickú.

VIDEO Nevinná hra tínedžerov
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reprofoto:tiktok.com/ughhenry)

Prvým náznakom toho, že kufor skrýva desivé tajomnstvo, bol nechutný zápach. Vo vnútri bolo čosi zabalené v igelitových vreciach. Tínedžeri sa preto rozhodli kontaktovať políciu. 

Neskôr sa aj prostredníctvom médií dozvedeli o tom, že išlo o ľudské pozostatky. "Detektívi v súčasnosti vedú vyšetrovanie po tom, čo dnes popoludní došlo k nálezu niekoľkých vriec s ľudskými pozostatkami v blízkosti vody," opísala miestna polícia na svojom webe. Okrem kufra na pláži objavili aj ďalšie vrecia, ktoré sa nachádzali vo vode. Prípad je v súčasnosti predmetom ďalšieho vyšetrovania.

@ughhenry

Something traumatic happened that changed my life checkkkk@natthecvt ##fyp ##viral ##crime ##murder ##randonautica ##randonauting ##scary ##washington

♬ Creepy, scary, horror, synth, tension - Sound Production Gin
Viac o téme: VraždaKuforPozostatkyUSA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu