Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Carol z Krok za krokom ukázala vnučku: Wau! Všetci sú z nej paf

Suzanne Somers Zobraziť galériu (7)
Suzanne Somers (Zdroj: profimedia.sk)

PALM SPRINGS - Pyšná babička! Suzanne Somers (73) je neodmysliteľne spätá s obľúbeným počinom Krok za krokom, vďaka ktorému sa stala najsympatickejšou seriálovou maminou. V reálnom živote má herečka len jedného syna. Súkromnymi zábermi sa internete chváli celkom rada. V uplynulých dňoch bola značná pozornosť sústredená na jej vnučku Violet, z ktorej vyrástla krásna 22-ročná slečna.

Aj keď má Suzanne Somers 73 rokov, žije úplne inak, než mnohé jej rovesníčky. Stále sú pre ňu samozrejmosťou provokatívne outfity a skrášľujúce zákroky, otvorene hovorí o sexe, či túžbe nechať sa nafotiť nahá a je dosť aktívna na sociálnych sieťach. 

Tam v uplynulých dňoch propagovala nové výrobky vlastnej dekoratívnej kozmetiky. Na pomoc si prizvala svoju vnučku Violet, s ktorou sa nevideli od decembra. Kvôli situácii s koronavírusom totiž sympatická brunetka zostala uväznená v Taliansku.  

Mnohí fanúšikovia pri pohľade na Violet nešetrili komplimentami. „Aká je krásna! Môžeš byť na ňu pyšná,” znie jedna z mnohých reakcií pod fotkou. Fanúšikovia si dokonca všimli, že herečka a jej vnučka sú si dosť podobné a majú rovnaký úsmev. Súhlasíte?

Galéria: Z vnučky Suzanne Somers - Violet vyrástla krásna slečna.
Suzanne Somers so svojou vnučkou Violet.
Zobraziť galériu (7)
Suzanne Somers so svojou vnučkou Violet.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Suzanne Somers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu