Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Náhla smrť v kráľovskej rodine: Princa zabila jeho vášeň!

Otto von Hessen Zobraziť galériu (5)
Otto von Hessen (Zdroj: Facebook)

MNÍCHOV - K svojej láske sa nedostal! Otto von Hessen(†55), potomok nemeckej šľachtickej rodiny a úspešný podnikateľ, už viac nie je medzi živými. V nedeľu dopoludnia tragicky zahynul počas jazdy na rýchlej motorke, pre ktoré mal veľkú slabosť.

Otto von Hessen-Philippsthal-Brachfeld bol členom starej šľachtickej rodiny, ktorej rod bol založený v roku 1721. V Nemecku bol dobre známy aj ako podnikateľ a majiteľ prevádzok rýchlého občerstvenia. S bývalou manželkou Carlou mal štyri deti. Avšak pred svojou smrťou miloval inú ženu - priateľku, ktorá žila vo Švajčiarsku. 

Práve za ňou sa v nedeľu dopoludnia vybral na motorke. Už pri pohľade na jeho facebookový profil musí byť každému jasné, že rýchle stroje boli princovou veľkou vášňou. „Bol vášnivým motorkárom. Vtedy sa veľmi tešil, že po dlhých týždňoch odlúčenia bude konečne môcť byť so svojou láskou,” uviedol pre médiá zdroj z jeho okolia.

K tragickej nehode došlo na diaľnici neďaleko Bodamského jazera. Princ vraj išiel veľmi rýchlo a predbiehal jedno auto za druhým. Zrazu sa rozhodol zísť provizórnym zjazdom. Pri brzdení však stratil stabilitu a vrazil do stredovćh zvodidiel. Princove zranenia boli také vážne, že im hneď na mieste podľahol.

Nemecký šľachtic Otto von Hessen miloval rýchle motorky.
Zobraziť galériu (5)
Nemecký šľachtic Otto von Hessen miloval rýchle motorky.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Otto von Hessen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu