Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Skutočná panička vybehla do ulíc: Podprsenku nechala doma!

Christine McGuinness Zobraziť galériu (9)
Christine McGuinness (Zdroj: profimedia.sk)

ALDERLEY EDGE - Provokatívna za každých okolností! Reč je o Christine McGuinness (32), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v reality šou Skutočné paničky z Cheshire. Známa blondínka sa pred pár dňami vybrala do kaderníckeho salónu a v pätách mala bulvárnych fotografov. Nečudo, že ich zaujala. Jej prsia bez podprsenky totiž nešlo prehliadnúť.

Christine McGuinness je niekdajšia modelka, ktorú verejnosť pozná aj ako manželku britského komika, herca a moderátora Paddyho McGuinnesa. Dvojica si výborne rozumie i napriek 14-ročnému vekovému rozdielu. Spolu majú tri ratolesti, ktoré majú autizmus. Prominentná rodinka je dobre známa divákom reality šou Skutočné paničky z Cheshire.  

Zdá sa, že dámičky účinkujúce v tomto programe neobľubujú nosenie podprseniek. Po Ester Dee, ktorá sa na nákupy vybrala oblečená v negližé, sa fotografom podarilo zvečniť Christine cestou do kaderníckeho salónu. 

Blondínka síce bola oblečená od hlavy po päty, avšak kardigan mala roztvorený tak, aby vynikli jej prednosti. Pod elastickým topom jej zreteľne bolo vidno prsia i bradavky.

Christine McGuinness nechala podprsenku doma, čo bolo pri pohľade na ňu jasné každému.
Zobraziť galériu (9)
Christine McGuinness nechala podprsenku doma, čo bolo pri pohľade na ňu jasné každému.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Christine McGuinness
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu