Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Milenci (35, 38) si to rozdali priamo pred deťmi: Nechutný sex, za ktorý budú pykať

Philip a Gemma Zobraziť galériu (2)
Philip a Gemma (Zdroj: Facebook/Gemma Heap)

MANCHESTER - Počas letu do Tuniska došlo na palube lietadla spoločnosti Thomas Cook minulý rok v júli k nechutnému incidentu. Jeho aktérmi boli tridsaťpäťročná Gemma Heapová a o tri roky starší Philip Mycock, ktorí sa minulú stredu po prvý raz postavili pred súd v anglickom Manchestri.

Pred magistrátny súd v Manchestri sa postavila matka troch detí a jej milenec. Súd tak začal riešiť incident z minulého leta, kedy mala táto dvojica počas letu z Manchesteru do tuniskej Enfidhie na sedadle lietadla sex. Stalo sa tak priamo pred očami detí a ostatných spolucestujúcich. Svedkovia tvrdia, že dvojica bola opitá.

Milenci (35, 38) si
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Gemma Heap)

Maximálny trest za poburujúce správanie na verejnosti je v Británii sedem rokov nepodmienečne a za opitosť v lietadle sú to dva roky. V obvinení je uvedené, že Heapová a Mycock sa na "verejnom mieste dopustili činu, ktorým pobúrili verejnú slušnosť tým, že sa správali nevhodne. V prítomnosti ostatných pasažierov mali sexuálny styk na sedadle na palube lietadla". 

Gemma a Philip sa až do budúceho súdneho konania môžu zdržiavať na slobode. Ich právnička Elizabeth Syddallová okresnému sudcovi povedala, že jej klienti odmietajú, že by boli počas incidentu opití.

Viac o téme: SexLietadlo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu