Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dievčina chcela natočiť veselé VIDEO: Vtom ale stuhla, práve sa dozvedela strašnú správu

(Zdroj: TikTok/Lauren Falk)

EDINBURGH - Počas nahrávania vtipného hudobného videa stuhne zrazu užívateľke aplikácie TikTok pohodový výraz tváre. Zábavné video sa veľmi rýchlo zmení na smútočné v momente, ako sa mladá Škótka dozvedá , že ju neprijali na vytúženú univerzitu v Edinburghu.

Video, v ktorom Lauren Falková synchronizuje pery v populárnej video-aplikácii, by sa možno stratilo medzi tisíckami podobných kúskov zverejňovaných na internete. V jednom sa však od ostatných predsa len líši. V istom momente sa totiž veselý výraz tváre aktérky videa náhle zmení na šokovaný.

Z usmiatej a pohodovo naladenej dievčiny, ktorá si vychutnávala svoj obľúbený hit, sa razom stala zúbožená kôpka nešťastia. V čase nahrávania jej totiž prišiel email, v ktorom sa dozvedela, že ju nevzali na Kráľovskú školu veterinárnych štúdií na Univerzite v Edinburghu. "Toto som ja v okamihu, keď som sa dozvedela, že ma nevzali na veterinárnu školu," okomentovala svoj príspevok smutná Lauren.

@laurenfalk1

lol was trying to learn this dance #fyp #uni #uk #rejection

♬ original sound - itzjusterica

Užívatelia jej v množstve komentárov vyjadrili povzbudenie, aby sa nevzdávala a skúsila to aj o rok. Našli sa však aj pochybovači, ktorí Falkovú podozrievali z toho, že všetko to bol iba šikovný ťah, ktorým si chcela získať dostatočnú sledovanosť a pozornosť. Dievčina preto nahrala aj druhé video, ktoré zverejnila spolu s odmietavým emailom zo spomínanej univerzity, čím zmietla zo stola všetky pochybnosti.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu