Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúce správy zo šoubiznisu: Známa moderátorka (✝40) spáchala samovraždu!

Caroline Flack Zobraziť galériu (5)
Caroline Flack (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britské médiá sú od soboty plné smutných správ! Dôvodom je náhla smrť obľúbnej moderátorky Caroline Flack, ktorú dokonca svojho času spájali s princom Harrym. Sympatickú plavovlásku našli bez známok života v jej byte. Podľa zverejnených informácií si na život siahla sama.

Meno Caroline Flack je vo Veľkej Británii dosť známe. Plavovláska od roku 2015 moderovala úspešnú reality šou Love Island, svojho času uvádzala aj suťaž X-Factor. Do povedomia verejnosti sa dostala aj románikom s o 14 rokov mladším spevákom Harrym Styles. Kráska sa vraj párkrát stretla aj s princom Harrym. Keď sa však tieto správy dostali na verejnosť, prestali sa stýkať.  

Pomerne kontroverzný bol jej posledný vzťah - s tenistom Lewisom Burtonom. V decembri totiž polícia moderátorku zatkla kvôli tomu, že vraj fyzicky napadla svojho frajera, mala ho udrieť lampou. Prepustili ju na kauciu a dvojica mala zakázaný kontakt. Moderátorka sa po škandále vzdala moderovania šou Love Island.  

Pre moderátorku bol záver roka 2019 náročný.
Zobraziť galériu (5)
Pre moderátorku bol záver roka 2019 náročný.  (Zdroj: SITA)

14. februára zverejnila Caroline na svojom instagrame fotky so svojim štvornohým miláčikom a pri pohľade na ne nik netušil, že o pár hodín neskôr už sympatická moderátorka nebude medzi živými. Podľa medializovaných informácií si v sobotu siahla na život. Špekuluje sa, že dôvodom jej hrozného rozhodnutia mohol byť aj blížiaci sa súd spojený so spomínaným incidentom.

Túto fotku zverejnila Carline Flack v piatok na svojom instagrame.
Zobraziť galériu (5)
Túto fotku zverejnila Carline Flack v piatok na svojom instagrame.  (Zdroj: Instagram)

Rodina, priatelia a kolegovia mladej moderátorky sú v šoku. „Puklo mi srdce. Medzi nami bolo niečo špeciálne. Ťažko hľadám slová a cítim obrovskú bolesť. Tak veľmi mi chýbaš. Viem, že si sa so mnou cítila bezpečne a vždy si mi hovorila, že keď si so mnou, nemyslíš na nič iné. Milujem ťa celým svojim srdcom,” znie časť z vyjadrenia, ktoré na instagrame zverejnil nešťastný Lewis Burton. 

 Lewis Burton po tragických správach zverejnil na instagrame spoločnú fotku a takéto vyznanie.
Zobraziť galériu (5)
Lewis Burton po tragických správach zverejnil na instagrame spoločnú fotku a takéto vyznanie.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Caroline Flack
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu