Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

VOĽBY 2020 Tak toto tu ešte nebolo: Pripravte sa na najväčší predvolebný súboj v slovenských dejinách!

Môžete sa tešiť na najväčšiu predvolebnú debatu v histórii Slovenska. Zobraziť galériu (2)
Môžete sa tešiť na najväčšiu predvolebnú debatu v histórii Slovenska. (Zdroj: hnonline.sk)

BRATISLAVA - Predvolebné dusno je v plnom prúde a súčasťou kampane sú tradične politické debaty kandidátov za súťažiace hnutia a strany. Teraz však prišiel zlom a voliči sa môžu tešiť na niečo, čo na Slovensku nikdy predtým nebolo. Pôjde totiž o jednu z najväčších predvolebných debát, ktorú vám budú Topky prinášať prostredníctvom online článku a zároveň aj formou živého prenosu.

Diskusiu organizuje televízia HN a Rádio Expres. Jej prenos vám budeme sprostredovávať aj my cez portál Topky.sk. Tešiť sa môžete na dvojicu známych moderátorov Marcelu Šimkovú a Branislava Závodského. Pôjde o jedenásť volebných lídrov, ktorí sa v diskusii ocitnú. Kým Šimkovú diváci poznajú z online televízie Hospodárskych novín, Braňa Závodského poslucháči dobre spoznávajú z Rádia Expres z jeho poludňajších debát s politikmi.

VOĽBY 2020 Tak toto
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: hnonline.sk)

V štúdiu hotela Devín sa 24. februára stretne až jedenásť lídrov politických strán, ktoré kandidujú do parlamentných volieb 2020. Z účastníkov možno spomenúť Smer-SD, OĽaNO, Za ľudí, SaS, PS/Spolu, KDH, Sme rodina, SNS, Dobrá voľba, Most-Híd a ĽSNS.

Rekordná dĺžka diskusie

Možno predpokladať, že diskutujúcim až vyschne v hrdle, pretože spomínaná dvojica sa chystá divákom ponúknuť až štvorhodinovú predvolebnú debatu. Táto bude vysielaná aj prostredníctvom priameho prenosu cez Topky.sk. „Veríme, že pred voľbami prinesieme voličom dôležité informácie, potrebné pre zodpovedné rozhodnutie vo volebný deň. Vzhľadom na rozsah predvolebnej diskusie očakávame, že naša debata nebude o vzájomnom prekrikovaní sa politikov, ale dokáže rozobrať dôležité problémy do hĺbky a hlavne predstaviť riešenia,“ dodal riaditeľ digitálnych médií v Mafra Slovakia Denis Schvarcz.

Začiatok debaty je naplánovaný na 24. februára o 16:00.

Viac o téme: Voľby 2020Predvolebná debata
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu