Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vyziablina Ginger Spice - má iba 45 kíl!

Ginger Spice schudla na 45 kilogramov. Zobraziť galériu (8)
Ginger Spice schudla na 45 kilogramov.

LONDÝN – Victoria Beckham je pod neustálou paľbou kritiky za svoje vyziabnuté telo. Vedľa Geri Halliwell však vyzerá ako tučko. Ginger Spice totiž schudla na neuveriteľných 45 kilogramov.

Svoju svalnatú a superštíhlu postavu vystavuje na obdiv všade, vidieť ju môžete aj v novom klipe Headlines skupiny Spice Girls.

Geri v minulosti priznala, že trpí bulímiou. Jej váha výrazne kolísala a najstaršia zo „Spajsiek" pripomínala istý čas guľu. To je ale dávno preč a matka malej Bluebell Madonny na sebe tvrdo maká. Cvičí niekoľkokrát týždenne, drží špeciálnu diétu, venuje sa meditácii a jóge. Jej telo je samá šľacha a sval. Geri vraj týždenne zabehne 10 míľ, neje po šiestej a sprchuje sa v ľadovej vode. Keď stojí na váhe, ručička ledva dosiahne na číslo 45.

„Nehovorilo sa o ničom inom, len o tom ako Geri schudla. Victoriu Beckham stále kritizujú kvôli váhe, ale popri Geri vyzerá ako plnoštíhla. Keď si spomenieme na jej minulosť plnú problémov s jedlom, veľký úbytok váhy neprekvapí. Doteraz sa zdalo, že je spokojná s plnšou postavou, a že si ju spokojne udržiava, ale zrazu skĺzla ku svojmu zlozvyku, tvrdo drie a drží extrémnu diétu. Je isté, že cíti stres z toho, že chce vyzerať čo najlepšie popri Victorii, no zdá sa, že zašla príliš ďaleko,“ povedal časopisu Star jeden z priateľov Geri.

Spice Girls - Headlines (Friendship Never Ends)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu