Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Švajda urazil manželku v priamom prenose: Puškárovú nazval kozou!

Patrik Švajda nazval svoju manželku Zlaticu kozou. Zobraziť galériu (5)
Patrik Švajda nazval svoju manželku Zlaticu kozou. (Zdroj: Intagram Z.P.)

BRATISLAVA - Partneri nielen v práci, ale aj v súkromí Patrik Švajda (47) a Zlatica Švajdová Puškárová (42) v utorok prekvapili divákov televízie Markíza. Televízne noviny totiž končili reportážou o voľbe kozej kráľovnej a pre moderátora je ňou práve jeho manželka!

Zrejme v každom partnerstve platí, že sa dvojica častuje kdejakými výrazmi. Väčšinou je to však v súkromí či v kruhu blízkych priateľov a rodiny, nie pred celým Slovenskom. Práve to sa stalo Patrikovi Švajdovi a Zlatici Puškárovej počas vysielania Televíznych novín. Moderátor svoju manželku nazval kozou.

Za všetko môže vskutku netradičná reportáž, v ktorej šlo o voľbu najkrajšej kozy v ukrajinskom meste Kozova. Po jej skončení sa totiž blondínka obrátila na Patrika s jednoduchou otázkou. „Tak čo, ktorá sa ti najviac páčila?” obrátila sa na svojho partnera, no odpoveď, ktorú dostala, určite nečakala. „Neviem... Asi ty,” perlil Švajda, čím svoju polovičku poriadne rozosmial. Smiech ich neprechádzal, ani keď mali uviesť nasledujúce počasie. Zlatica to tak vzala skôr ako veľmi zvláštny kompliment, než ako urážku.

Koza Fest vyburcoval Patrika Švajdu k tomu, že Zlaticu nazval kozou.
Zobraziť galériu (5)
Koza Fest vyburcoval Patrika Švajdu k tomu, že Zlaticu nazval kozou.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Patrik ŠvajdaZlatica Švajdová Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu