Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Záhadná smrť ženy v Bratislave: Telo na terase luxusného komplexu, polícia nariadila pitvu

Na Landererovej ulici v Bratislave došlo k tragédii. Zobraziť galériu (5)
Na Landererovej ulici v Bratislave došlo k tragédii. (Zdroj: Topky:Maarty)

BRATISLAVA - Na Landererovej ulici v hlavnom meste mohli okoloidúci vo štvrtok večer zahliadnuť niekoľko policajných áut aj záchranku. Dôvodom bol nález bezvládneho tela ženy, ktoré našli na terase budovy. Zranenia, ktoré utrpela, boli natoľko vážne, že lekár musel skonštatovať smrť.

Na Landererovej ulici došlo k tragédii

Podľa našich informácií išlo o ženu vo vyššom veku. Polícia prijala prostredníctvom linky 158 oznámenie o jej nehybnom tele krátko po 18.30 hod. Nachádzať sa malo na terase jednej z budov na Landererovej ulici v Bratislave. Administratívno-bytový komplex Panorama Towers tvoria dve veže, sú vysoké 112 metrov a majú 33 poschodí. 

Na Landererovej ulici v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky:Maarty)

Polícia začala trestné stíhanie

Hliadka Policajného zboru hodnovernosť oznámenia bezprostredne po jeho prijatí potvrdila. "Podľa doterajších informácií žena podľahla zraneniam, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou mali nastať následkom pádu jedného z poschodí budovy. Na zistenie presnej príčiny jej smrti bola nariadená pitva," reagovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Hovorkyňa záchranárov Alena Krčová doplnila, že poranenia, ktoré žena utrpela, boli fatálne a podľahla im na mieste.

PRÁVE TERAZ Tragédia v luxusnom komplexe v Bratislave: Nález bezvládneho tela ženy

Poverený príslušník PZ podľa hovorkyne v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. "Bližšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," dodala. Čo presne sa udialo je teda nateraz záhadou, všetko preukáže až ďalšie vyšetrovanie.

Viac o téme: ŽenaSmrťLandererova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu