Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Polícia hľadá Hyacinta na FOTO: Odišiel do svojho vinohradníckeho domčeka, domov sa nevrátil

Polícia pátra Zobraziť galériu (3)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Polícia žiada o pomoc pri pátraní po 82-ročnom Skaličanovi. Hyacint Škojec odišiel v stredu ráno autobusom do svojho vinohradníckeho domčeka v oblasti Staré hory, v katastri mesta, kde sa každý deň stará o svoju mačku.

Popoludní sa zvykol vždy vrátiť domov, no tentokrát neprišiel. V záhradkárskej oblasti ho manželka nenašla. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, policajti vykonali pátraciu akciu, do ktorej boli zapojené aj hliadky mestskej polície a záchranári z Gabčíkova. Preverujú aj informáciu, že staršieho pána videli v Čechách v rekreačnej oblasti Mlýnky. Policajti prostredníctvom SIRENE požiadali o pomoc českých kolegov.

Hyacint Škojec
Zobraziť galériu (3)
Hyacint Škojec  (Zdroj: SITA/KR PZ Trnava)

Nezvestný dôchodca je 175 cm vysoký, strednej postavy, má hnedé oči, šedivé vlasy. Oblečené mal tmavé nohavice, modré tričko, so sebou mal čierny batoh Adidas. Vzhľadom na vek a zdravotný stav môže byť značne dezorientovaný. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť je možné oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Hyacint Škojec
Zobraziť galériu (3)
Hyacint Škojec  (Zdroj: SITA/KR PZ Trnava)

Viac o téme: PátranieHyacint Škojec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu