Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rozruch v Krupine: FOTO Vodič autobusu počul buchot na podvozku, ukrývali sa tam...

Migranti sa ukrývali na podvozku autobusu v Krupine. Zobraziť galériu (2)
Migranti sa ukrývali na podvozku autobusu v Krupine. (Zdroj: Polícia SR-Facebook)

KRUPINA - Neuveriteľný prípad riešili zástupcovia zákona v Krupine. Polícia na sociálnej sieti informovala, že migranti sa tam ukrývali na podvozku autobusu! Mali však smolu, vodič začul podivný buchot a svoje obavy, že niečo nie je v poriadku, si preveril na vlastné oči. Našiel však niečo, čo rozhodne nečakal.

Že šofér vezie čiernych pasažierov, zistil v Krupine. "Privolaným policajtom povedal, že počas jazdy počul buchot na podvozku, a tak náhle vyšiel von sa pozrieť, čo to spôsobuje. Zistil, že z podvozku autobusa vyliezajú tri pre neho neznáme osoby mužského pohlavia, tmavej pleti, ktoré u vodiča javili podozrenie, že ide o migrantov," uviedla polícia.

Migranti sa ukrývali na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Polícia SR-Facebook)

Vodičovi sa napokon podarilo zadržať dvoch mladíkov a informoval o tom políciu. "Tretia osoba do príchodu hliadky ušla, no potom bola zadržaná," dodala polícia s tým, že pri kontrole zistili, že sa jedná o troch utečencov, ktorí uviedli, že sú občania Alžírska a Maroka vo veku 17,17 a 21 rokov. Nakoľko dvaja cudzinci uviedli že sú mladiství, bola vyrozumená zamestnankyňa ÚPSVaR.

Viac o téme: AutobusPolícia MigrantiKrupina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu