Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Parádny trapas Zuzany Vačkovej: Nohavice zabudla doma... na nákup len v nohavičkách!

Zuzana Vačková ukázala viac, ako chcela. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Vačková ukázala viac, ako chcela. (Zdroj: Instagram Z.V.)

BRATISLAVA - Leto je v plnom prúde a kto môže, úľavu od horúcich dní hľadá pri jazere či bazéne. Výnimkou nie je ani herečka Zuzana Vačková, ktorá pri bazéne trávi každú voľnú chvíľu. Tento rok sa jej však podaril kúsok, na ktorý len tak ľahko nezabudne.

Herečka trávila horúce popoludnie na záhrade pri bazéne, keď jej zazvonil telefón. V slúchadle sa ozvala jej dcéra, ktorá potreboval odvoz domov. Zuzana teda neváhala, zobrala kľúče od auta a vyštartovala do ulíc. Dámy však nešli priamo domov. Po ceste totiž vybavili ešte jednu povinnosť. „Keď sme išli domov, ona hovorí, mami ja mám strašnú chuť na melón, nešla by si mi kúpiť melón?" ozrejmila nám situáciu herečka.

Parádny trapas Zuzany Vačkovej:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram Z.V.)

Tá, samozrejme neváhala, auto odparkovala pred obchodom a vybehla vybaviť potrebný nákup. Rutinná záležitosť sa však zmenila na zážitok, na ktorý tak ľahko nezabudne ona a pravdepodobne ani ostatní nakupujúci.

Herečka totiž pozabudla na to, že sa riadne nevychystala a nohavice či sukňu nechala doma. Keď potom pred domom vystupovali z auta, dcéra ju zaskočila otázkou. „Ty si bola takto v zelovoci? Vtedy som si uvedomila, že vlastne mám na sebe len nohavičky,” prezradila pre Topky pobavene jeden zo svojich letných trapasov známa blondínka.

Parádny trapas Zuzany Vačkovej:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram ZV)

Ako však povedala, zo situácie si hlavu nerobí a na úsmevný výlet v plavkách sa dnes pozerá už iba s humorom.

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu