Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Smútok Zuzany Vačkovej: Hľadá svojho miláčika... Strašne nám chýba!

Zuzane Vačkovej aktuálne veľmi do smiechu nie je. Zobraziť galériu (5)
Zuzane Vačkovej aktuálne veľmi do smiechu nie je. (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Zatúlal sa! Zuzana Vačková (51) sa netají svojim pozitívnym vzťahom k zvieratám. Okrem dvoch psov, ktorých má z útulku, jej domácnosť spestruje aj kocúr Huncút. Teraz však herečka prežíva veľký strach a smútok. Sivý chlpáč sa jej totiž prešmykol cez dvere a ušiel... Nevideli ste ho?

Galéria: Herečka Zuzana Vačková

Zuzana Vačková býva v rodinnom dome kúsok od Bratislavy. Práve tam chová svojich dvoch psov, ktorých si adoptovala z útulku a kocúrika menom Huncút. Ide o ruskú modrú mačku, ktorá žije spolu s herečkou vo vnútri domu. Teraz však plavovláska prežíva chvíle plné strachu. 

Jej milovaný chlpáč sa totiž zatúlal. „Hľadá sa Huncút! V sobotu nám ušiel (Čierna Voda) a doteraz sa nevrátil. Nevideli ste ho náhodou niekde? Ruská modrá, kastrovaný, začipovaný, milovaný a strašne nám chýba,“ napísala na sociálnu sieť Vačková a pridala fotku.

Zuzana Vačková zverejnila na Facebooku výzvu, že sa hľadá Huncút.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Vačková zverejnila na Facebooku výzvu, že sa hľadá Huncút.  (Zdroj: Facebook Z.V.)

Herečku sme v tejto súvislosti oslovili, nech nám prezradí, či sa mačička ešte nenašla a či ju púšťala von alebo sa skrátka len prešmykla cez dvere. Zuzka nám odpísala stroho, no jasne: „Len sa prešmykol von.“ Je teda jasné, že sa Huncút ešte nenašiel. Ak ste ho videli, určite napíšte herečke na Facebooku.

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu