Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kontroverzná Miley Cyrus dráždi zubatou vagínou: Preboha, dievča, toto je už príliš!

Miley Cyrus Zobraziť galériu (8)
Miley Cyrus (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES - Kontroverzná Miley Cyrus (26) vypustila do sveta klip k svojej feministickej pesničke Mother's Daughter. Mnohé ženy vítajú pieseň s nadšením, no ozvali sa aj kritické hlasy. Je naozaj vhodné bojovať za práva žien v červenom latexe a so "zubatou" vagínou?

Miley Cyrus sa preslávila ako Hannah Montana, no neskôr robila všetko pre to, aby sa od postavy tínedžerskej hviezdy odpútala. Podľa mnohých názorov sa snažila zaujať až prílišnou kontroverznosťou. 

Aktuálne zverejnila klip k piesni Mother's Daughter, ktorá vzdáva hold všetkým ženám bez ohľadu na ich telo, farbu pleti či sexuálnu orientáciu. Miley v nej „priznáva”: Som čudák. Som zvrhlá. Som diabol. A kladie dôraz na osobnú slobodu. 

Kontroverzná Miley Cyrus dráždi
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: YouTube)

Kontroverzná Miley Cyrus dráždi
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: YouTube)

V klipe je oblečená v červenom latexe a nechýbajú ani dotyky na intímnych miestach. V istej sekcii má dokonca v oblasti rozkroku akési kovové zuby. V klipe sú aj zábery pripomínajúce dotyky dvoch prsníkov či záber na nohavičky s presvitajúcou vložkou. 

A to je zrejme na niektorých už príliš. Kým mnohé ženy sú piesňou nadšené, video vzbudzuje rozporuplné pocity. „Nerozumiem všetkým týmto ženským právam, chcete rešpekt a potom... si oblečiete toto?!” napísal jeden z užívateľov Instagramu. Ďalší poznamenal, že Miley je tou najhoršou inšpiráciou pre deti.

VIDEO nie je vhodné pre maloletého diváka

Viac o téme: Miley Cyrus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu