Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Stačilo zatrúbenie a atmosféra by sa dala krájať: VIDEO Cyklista si riešil účty po svojom

Polícia pátra po agresívnom cyklistovi.
Polícia pátra po agresívnom cyklistovi. (Zdroj: Reprofoto:Facebook-Policie ČR)

OSTRAVA - Tento cyklista rozhodne nemal dobrú náladu. Alebo jednoducho nepatrí medzi pokojné povahy? Video, ktoré na sociálnej sieti uverejnila česká polícia, vzniklo ešte v apríli tohto roka. Zachytáva, ako si muž na bicykli rieši účty po svojom. A to priamo uprostred cestnej komunikácie a pred križovatkou.

Ako opísala polícia, vodiči, ktorí išli za cyklistom, na neho trúbili. Chceli ho upozorniť, aby svojou jazdou nebránil v bezpečnom predbiehaní. Pred svetelnou križovatkou však svoj bicykel zrazu odstavil, a to rovno uprostred cesty. Pravdepodobne mu praskli nervy.

Namieril si to k autu, ktoré stálo za ním. Udrel do spätného zrkadla a zlomil stierač. Došlo dokonca k prasknutiu čelného skla vozidla. "Potom z miesta na bicykli odišiel. Svojím konaním spôsobil škodu vyčíslenú na čiastku dosahujúcu takmer 9000 korún," informoval český policajný hovorca Richard Palát.

Prípadom sa zaoberajú ostravskí policajti. Preverujú ho ako prečin poškodenia cudzej veci. Cyklistu, ktorého zachytili kamery, sa im však zatiaľ nepodarilo vypátrať. Mužovi hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok. 

Viac o téme: CyklistaAgresiaČeská republika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu