Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Polícia ukončila vyšetrovanie únosu mladej mamičky: Pred súd sa postavia traja muži

Andrea Vlčeková Zobraziť galériu (4)
Andrea Vlčeková (Zdroj: reprofoto tv markíza)

BRATISLAVA - Polícia navrhla obžalobu organizovanej skupiny troch osôb v prípade nezvestnej Andrey Vlčekovej z Hlohovca. Podľa vyšetrovateľov mali tieto osoby na objednávku právoplatne odsúdeného Miroslava Vlčeka pozbaviť osobnej slobody poškodenú Vlčekovú. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Andrea Vlčeková je nezvestná už tri roky a nie je po nej ani stopa. Od začiatku bol podozrivý jej exmanžel Miroslav Vlček, ktorý si momentálne odpykáva 12-ročný trest vo väzení. Polícia navrhla obžalovať aj troch ďalších mužov, ktorí mali Vlčekovú uniesť.

Mirsolav Vlček si odpykáva 12-ročný trest vo väzení
Zobraziť galériu (4)
Mirsolav Vlček si odpykáva 12-ročný trest vo väzení  (Zdroj: reprofoto tv markíza)

"Dňa 25. apríla 2019 bolo vyšetrovateľom národnej protizločineckej jednotky NAKA skončené vyšetrovanie návrhom na podanie obžaloby v trestnej veci poškodenej Andrey Vlčekovej voči organizovanej skupine troch osôb (V. O., M. D., J. P.) pre obzvlášť závažný zločin pozbavenia osobnej slobody," informujú policajti.

Po Andrei Vlčekovej sa stále pátra
Zobraziť galériu (4)
Po Andrei Vlčekovej sa stále pátra  (Zdroj: Polícia SR)

Traja muži majú podľa registra trestov bohatú kriminálnu minulosť a boli dokonca niekoľkokrát odsúdený. Vojtech Ollé, Jozef Péter a Mladen Despotovski. Ollé sa mal zdržiavať prevažne v Dunajskej Strede a vo februári tohto roka na neho vydali európsky zatýkací rozkaz pre pozbavenie osobnej slobody Andrey Vlčekovej. Aktuálne je za mrežami v Rakúsku, súdia ho tam za krádež a jeho trestný register je dlhý. Práve on sa mal s Miroslavom Vlčekom spoznať za mrežami.

V Hlohovci došlo 13. decembra 2016 na Ulici R. Dilonga v blízkosti materskej školy k zločinu pozbavenia osobnej slobody Andrey Vlčekovej. V nasledujúcich dňoch policajti vykonali rozsiahlu policajnú akciu v meste Hlohovec a na území západného a stredného Slovenska. Zadržali pri nej bývalého manžela nezvestnej Miroslava Vlčeka, ktorého neskôr v tejto veci odsúdili na nepodmienečný trest odňatia slobody vo výške 12 rokov.

Trojica mužov, ktorí mali uniesť Andreu Vlčekovú na objednávku jej manžela
Zobraziť galériu (4)
Trojica mužov, ktorí mali uniesť Andreu Vlčekovú na objednávku jej manžela  (Zdroj: reprofoto tv markíza)

Viac o téme: Trestný činOsobná slobodaAndrea Vlčeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu