Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

V byte vypukol požiar: FOTO Stačilo päť minút a dievčatku sa obrátil život naruby

Kenzie. Zobraziť galériu (4)
Kenzie. (Zdroj: FB/Jessica Delaney‎)

INDIANA – Požiar vznikol od vonnej sviečky, od ktorej sa chytila sedačka. Mužovi sa z husto zadymeného bytu podarilo dostať von dve ratolesti. Žiaľ, svojej tretej princeznej pomôcť nedokázal. Zachránili ju hasiči. Jej mama sa bojí, že sa nebude vyvíjať ako jej rovesníčky.

Nešťastná udalosť sa stala osem dní pred Štedrým dňom okolo pol siedmej ráno. V byte trojnásobného otca Jareda Mosgrovea (44) vypukol požiar. V tom čase boli doma aj jeho traja anjelici. Jared bol schopný dostať von svojho 11-ročného Liama a 4-ročnú Teagan. 6-ročná Kenzie však v horúcom pekle strávila asi 5 minút. „Nemohla sa ku mne dostať,“ opísal zronený otec.

Dievčatko zachránili hasiči. Leteckí záchranári ho evakuovali do nemocnice v Indiane. Popáleniny malo na 68-percenách povrchu tela.

Kenzie.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Jessica Delaney‎)

Kenzie podstúpila šesť operácií. Doktori jej museli amputovať prsty na ľavej ruke i nohe. V nemocnici sa zotavovala viac ako tri mesiace. Jej mama Jessica za ňou prišla hneď po tom, ako sa od Jareda dozvedela, čo sa vlastne stalo. „Prišla som do nemocnice tak rýchlo, ako som len mohla. Keď som ju zbadala, vedela som, že je to vážne. Bola čierna od hlavy až po päty, zvíjala sa v bolestiach,“ opísala Jessica.

Kenzie.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Jessica Delaney‎)


Čítajte aj: Prípad beštie v ľudskej koži otriasol Poľskom! Agata spálila bábätko a išla si užívať sex a párty


„Žiaľ, Kenzie na tretej operácii (27. decembra) museli odstrániť krásne blond vlásky, pretože popáleniny mala aj na pokožke hlavy,“ povedala s tým, že najhoršie správy prišli pred jej štvrtou operáciou (3. januára). „Bolo nám povedané, že jej budú musieť amputovať prsty na ľavej ruke i nohe, lebo jej odumreli. Zlomilo mi to srdce,“ dodala Jessica.

Kenzie.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/A Doll Like Me)

Dievčatko sa vrátilo domov 12. marca. Do školy začalo chodiť 4. apríla. Žena však vyjadrila obavu, že sa jej dcéra "nebude vyvíjať ako normálne dievča a amputácie jej spôsobia problémy s každodennými úlohami“. Preto varuje pred nebezpečenstvom vonných sviečok. „Táto dekorácia obrátila život mojej dcéry hore nohami, takže chcem, aby si ľudia uvedomili, aké sú sviečky nebezpečné,“ uzavrela.

Viac o téme: PožiarSviečkaPopáleniny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu