Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prípad beštie v ľudskej koži otriasol Poľskom! Agata spálila bábätko a išla si užívať sex a párty

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook)

LUBLIN – Pred súdom teraz prelieva more sĺz. V ten strašný deň si však Agata F. (21) ani neutrela nos... Hneď po pôrode táto študentka práva spálila svoju novorodenú dcéru v piecke. V tej istej miestnosti mala potom sex so svojím priateľom a neskôr sa šla zabávať na svadbu!

Hrozivé detaily jej zločinu vyšli najavo počas súdneho procesu, ktorý sa práve v týchto dňoch završuje v Lubline. Svedkovia vypovedali v piatok.

“Zavolali nás rodičia obvinenej a povedali, že ​​majú doma spálenú mŕtvolku,” uviedli na súde policajti. “Keď sme z ohniska odstránili uhlíky, videl som časť obhorenej nôžky, o kúsok ďalej bola časť rúčky, plechovka od piva a nespálené smeti,” povedal jeden z policajtov, ešte stále šokovaný tým pohľadom. On a jeho kolega v júni minulého roka prišli do malej dedinky Majdanek Kozłowiecki na predmestí Lublinu. Policajtov zavolali šokovaní rodičia študentky.

Agata F.
Zobraziť galériu (2)
Agata F.  (Zdroj: Facebook)

Niekoľko týždňov predtým si všimli, že ich dcéra veľmi pribrala. Niekoľkokrát sa jej pýtali, či je tehotná. Dievča to zakaždým poprelo. Tesne pred tragickou udalosťou sa Agata F. celkom izolovala od domácich. Prakticky neopustila izbu, nehovorila, prestala chodiť na univerzitu. Vyšla z domu len v deň svadby svojich priateľov. Bola oveľa štíhlejšia.

Znepokojení rodičia prehľadali izbu hneď, ako odišla. Keď otvorili pec, zamrzli v hrôze! Objavili detské telo takmer úplne spálené. Polícia zadržala Agatu F. a jej priateľa počas svadobnej hostiny ich priateľov. Po niekoľkých hodinách muža prepustili, pretože preukázal, že nemá nič spoločné s vraždou dieťatka. Študentka práva je v súčasnosti vo väzbe. Nepriznáva svoju vinu, tvrdí, že dieťa sa narodilo mŕtve, preto sa rozhodla ho spáliť. Žena čelí trestu odňatia slobody.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu