Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bláznivá Slovenka z filmu Rebelové: Dnes už má 40 a... Vzťah s českým hercom?!

Alžbeta Stanková Zobraziť galériu (11)
Alžbeta Stanková (Zdroj: TV JOJ)

PRAHA - Herečka Alžbeta Stanková sa do širšieho povedomia dostala úlohou vo filme Rebelové po boku Zuzany Norisovej. Neskôr účinkovala aj v jojkárskom Paneláku. Dnes oslavuje 40 rokov - má svetlejšie vlasy, dcérku a... Ako to bolo so vzťahom so známym českým hercom?

Betka Stanková sa narodila 31. marca 1979. Študovala na konzervatóriu a Ekonomickej univerzite, prednosť však dostalo herectvo. Kedysi pôsobila v Radošinskom naivnom divadle, dlhé roky však žije v Česku. Známou sa stala vďaka filmu Rebelové, kde hrala svetácku kamarátku hlavnej hrdinky. V tom čase chodila s režisérom Filipom Renčom. 

Bláznivá Slovenka z filmu
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: CT)

Na Slovensku účinkovala napríklad v seriáloch Panelák a Pravá tvár, českých seriálov má na konte viac. Jedným z nich je Prístav, kde hrala pár s Martinom Zounarom. A podľa správ zo zákulisia sa dali herci dokopy aj v skutočnosti. 

Neskôr ale nastali pochybnosti, či je dvojica stále spolu. Zounar totiž v jednom z rozhovorov hovoril o osamelom živote a spomínal svoju životnú lásku, ktorou ale nebola Stanková. Tá sa neskôr vyjadrila, že spolu vlastne ani nikdy nechodili. 

Bláznivá Slovenka z filmu
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Tv Prima)

Betka má jednu dcéru, s jej otcom sa rozišla po piatich rokoch vzťahu, keď dievčatko pomenované po svojej mame malo len dva roky. Odvtedy sa hovorilo len o vzťahu so Zounarom, takže sa zdá, že herečka je sama. 

Ak však platí staré známe - nové vlasy, nový chlap, tak niekoho má, len ho veľmi dobre skrýva. Už nejaký ten čas má totiž Alžbeta vlasy svetlejšie, než ich zvykla nosiť. Takto sme ju predtým veru nepoznali... 

Bláznivá Slovenka z filmu
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Alžbeta Stanková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu