Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Návrat Beverly Hills 902 10: Takto teraz vyzerá Kelly (47)!

Jennie Garth Zobraziť galériu (7)
Jennie Garth (Zdroj: Fox Network)

LOS ANGELES - Mnohí z generácie 30+ vyrastali na seriáli Beverly Hills 902 10. Dnes majú herci 45 až 58 rokov, napriek tomu sa v lete bude vysielať akési pokračovanie pod názvom 902 10. Jennie Garth, predstaviteľka Kelly, dnes oslavuje 47 rokov. Aha, ako vyzerá...

Jennie Garth sa narodila 3. apríla 1972 ako najmladšie zo 7 detí a vyrastala na ranči. Ťahalo ju to ale k tancu a modelingu. Keď ju objavil lovec talentov, odišla do Los Angeles. 

V 90. rokoch minulého storočia sa jej podarilo získať rolu v tínedžerskom fenoméne Beverly Hills 902 10, kde si zahrala Kelly. Objavila sa vo všetkých sériách a pár častí dokonca aj režírovala. 

Návrat Beverly Hills 902
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: telkac)

Neskôr si zahrala v niekoľkých ďalších seriáloch a má na konte aj nejaké filmy. Navždy však zostane spätá práve s Beverly Hills 902 10. A toto spojenie sa teraz ešte viac posilní. Hoci najmladšia z hereckého súboru – Tori Spelling – má 45 rokov, už čoskoro sa na obrazovky dostane pokračovanie tínedžerského seriálu. 

Televízna stanica Fox to potvrdila vo februári s tým, že pripravované diely odvysiela pod názvom 902 10. Ako avizovala aj samotná Jennie, projektu sa zúčastňujú okrem nej aj Jason Priestley (Brandon), Tori Spelling (Donna), Ian Ziering (Steve), Brian Austin Green (David) a Gabrielle Carteris (Andrea).  

S Tori Spelling sa vraj Jennie Garth pracuje na jednotku.
Zobraziť galériu (7)
S Tori Spelling sa vraj Jennie Garth pracuje na jednotku.  (Zdroj: Instagram JG)

Jennie Garth oslavuje dnes 47. narodeniny.
Zobraziť galériu (7)
Jennie Garth oslavuje dnes 47. narodeniny.  (Zdroj: Instagram JG)

Viac o téme: Jennie Garth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu