Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zo slávnej Nemky je už babka: Vedľa dcéry vyzerá ako jej kamoška!

Nena Zobraziť galériu (10)
Nena (Zdroj: profimedia.sk)

BERLÍN - Keď je reč o nemeckých umelcoch - speváčka Nena patrí k tým najznámejším. Dnes oslavuje 59. narodeniny a popri kariére si stihla tiež založiť rodinu. Dokonca je z nej už dvojnásobná babička. A treba uznať, že mimoriadne šmrncovná babička!

Gabriele Susanne Kerner, známa skôr pod umeleckým menom Nena, sa narodila 24. marca 1960. Jej prezývka vznikla v čase, keď bola ako dieťa s rodičmi na dovolenke v Španielsku. Po skončení základnej školy sa vyučila za zlatníčku. 

Sympatická brunetka sa začala venovať hudbe, keď mala 19 rokov. Pôsobila v kapele The Strips. Neskôr založila skupinu nesúcu jej meno. Od roku 1987 vystupuje Nena ako sólová interpretka. 

Speváčka Nena kedysi.
Zobraziť galériu (10)
Speváčka Nena kedysi.  (Zdroj: youtube.com)

Nena svojho času tvorila pár so švajčiarským hercom Benedictom Freitagom. Tomu porodila syna Christophera, avšak chlapček bol postihnutý a v 11 mesiacoch zomrel. V roku 1990 priviedla Nena na svet dvojičky - dcéru Larissu a syna Sakiasa. Vzťah s ich otcom jej však stroskotal.  

S hudobným producentom Philippom Palmom má Nena ďalších dvoch synov - Samuela a Simeona. A hoci na to vôbec nevyzerá, dokonca je z nej už pár rokov aj trojnásobná babička. 

Speváčka Nena so svojou dcérou Larissou, ktorá kráča v jej šľapajach.
Zobraziť galériu (10)
Speváčka Nena so svojou dcérou Larissou, ktorá kráča v jej šľapajach.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Nena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu