Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rodinné tajomstvo Petra Marcina: Problémy s druhým dieťaťom!

Peter Marcin Zobraziť galériu (6)
Peter Marcin

BRATISLAVA - Peter Marcin (53) sa preslávil najmä v tandeme s Andym Krausom a úlohou v úspešnom seriáli Susedia. Tam si pár epizódnych postáv zahral aj jeho syn Peter. Pre herca a jeho manželku Ľubku ide o jediné dieťa. Hoci po druhom túžili, do cesty sa im postavili viaceré problémy.

Peter Marcin sa narodil 27. marca 1966. Známy je najmä ako komik, vo dvojici s Andym Krausom vytvorili najprv zábavnú šou v rádiu a neskôr sa pod názvami Uragán a Hurikán objavila aj na televíznych obrazovkách. 

Zuzana Šikulová a Peter Marcin
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Šikulová a Peter Marcin  (Zdroj: RTVS)

Postavičky zo šou – László Komárom a František Stromokocúr sa neskôr stali námetom pre úspešný seriál Susedia. Ten mal niekoľko rokov pauzu, ale opäť sa vrátil na obrazovky. V starších epizódach sa mihol aj Marcinov syn Peter. 

Ten sa narodil, keď jeho rodičia ešte študovali na vysokej škole. Neskôr mu Peter a jeho manželka Ľubka chceli dopriať súrodenca, no táto túžba zostala nenaplnená. „Dávnejšie sme plánovali ešte jedného potomka, ale prišli komplikácie, zdravotné aj finančné problémy, tak sme to nestihli,“ odhalil kedysi humorista v rozhovore pre Eurotelevíziu. Jeho jediného potomka herectvo nezlákalo, vyštudoval manažment. 

Dominika Richterová, Andy Kraus, Viki Ráková, Zuzana Tlučková a Peter Marcin
Zobraziť galériu (6)
Dominika Richterová, Andy Kraus, Viki Ráková, Zuzana Tlučková a Peter Marcin

Okrem herectva sa Marcin venuje aj moderovaniu, mal vlastné relácie v rádiu aj v televízii. Aktuálne RTVS vysiela šou Neskoro večer. Na Markíze tancoval v šou Let’s Dance a mal blízko k víťazstvu, keď ho odstavili zdravotné problémy. 

Viac o téme: Peter Marcin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu