Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

KONEČNE to potvrdila! Miley Cyrus sa vydala: FOTO ako dôkaz!

Ich prvý manželský bozk z milióna. Zobraziť galériu (6)
Ich prvý manželský bozk z milióna. (Zdroj: Instagram M.Č.)

LOS ANGELES - Prvý raz sa škandalózna hviezdička z Disney seriálu, Miley Cyrus (26) zasnúbila v roku 2012, no následne rok po tom zásnuby zrušila, podobný scenár sa opakoval aj v roku 2016. No ako sa vraví, do tretice všetko dobré a konečne sa vydala! Vzala si dlhoročného partnera, herca Liama Hemswortha (28).

Vzťah dvojice prešiel turbulentným obdobím, a to najmä pre výstrelky mladej speváčky, ktorá svojím správaním poburovala mnohých. Tá sa však po boku Liama akoby znormalizovala. A to až natoľko, že pár dospel k rozhodnutiu povedať si áno.

Svadbu sa snažili utajiť, no ako býva zvykom, našiel sa jeden dobrodinec, ktorý ich prezradil. Jeden z ich kamarátov totiž zdieľal na Instagrame videá z ich veľkého dňa a tie ihneď obleteli celý svet. 

Fotografiami z veľkého dňa sa nakoniec pochválili aj šťastní mladomanželia. Na svoje instagramové účty pridali romantické a zamilované zábery s dátumom ich svadby. Svoje áno si stihli povedať ešte deň pred Vianocami, 23. decembra a nevesta mala na sebe šaty od svetoznámej Vivienne Westwood. Dvojici srdečne blahoželáme!

Miley a Liam sú už manželia.
Zobraziť galériu (6)
Miley a Liam sú už manželia.  (Zdroj: Instagram M.Č.)

Miley Cyrus tanec

Viac o téme: Miley CyrusLiam Hemsworth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu