Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa speváčka modelkou: Miley, veď ti vidno vnady!

Miley Cyrus Zobraziť galériu (10)
Miley Cyrus (Zdroj: instagram/ Vanity Fair)

LOS ANGELES - Ukázala ich! Miley Cyrus (26) nikdy nepatrila medzi hanblivky. Napokon, internet je plný jej vulgárnych, oplzlých a odhalených fotiek. Speváčkina tvár zdobí aktuálne vydanie magazínu Vanity Fair a treba uznať, že ide o oveľa krajšie a vydarenejšie zábery. Štipku provokácie si však známa plavovláska neodpustila.

To by už ani nebola ona! Hoci je Miley Cyrus už pár mesiacov vydatá, svoje telo stále celkom rada ukazuje komukoľvek, nielen manželovi Liamovi Hemsworthovi. Aj na párty po Oscaroch prišla nahodená v outfite s hlbokým výstrihom. 

Odvážne kúsky speváčka vyvetrala tiež počas fotenia pre magazín Vanity Fair. Pred objektívom fotografa sa predviedla napríklad v tope, ktorý jej celkom odkrýval vnady. 

Miley Cyrus
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: instagram/ Vanity Fair)

Zaujímavé sú však nielen fotografie slávnej speváčky, ale aj rozhovor, ktorý časopisu poskytla. V ňom  okrem iného hovorila o svadbe i o kalifornských požiaroch, pri ktorých im zhorel dom. Miley dostala otázku, či sa ako vydatá pani cíti inak. „Nevidím rozdiel. Skôr by som povedala, že to, že sme prišli o bývanie, nás zmenilo oveľa viac, než svadba,” ​poznamenala plavovláska. 

Miley Cyrus
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: instagram/ Vanity Fair)

Viac o téme: Miley Cyrus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu