Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Snúbenci sa vybrali na vytúženú dovolenku na Madagaskar: Namiesto oslavy prišla nečakaná smrť

Jon (vpravo) a Craig Zobraziť galériu (3)
Jon (vpravo) a Craig (Zdroj: Facebook/Craig Park)

GLASGOW - Vysnívaný výlet britského mladíka a jeho partnera sa neskončil tak, ako si to naplánovali. Dvojica ním totiž pôvodne chcela osláviť uzdravenie zo zákernej choroby, ale po príchode na vytúžený Madagaskar sa všetko vyvinulo úplne inak.

Obrovská tragédia si počkala na tridsaťosemročného Jona Paula McAllistera a jeho partnera Craiga Parka na ostrove Madagaskar, kam sa snúbenci vybrali na vytúženú dovolenku. Obaja vnímali cestu ako oslavu Jonovho uzdravenia sa z rakoviny, pretože iba nedávno ukončil sériu chemoterapií. Napriek tomu, že jeho výsledky boli pred odchodom z Glasgowu v poriadku, ochorenie sa mu nanovo prihlásilo v čase, keď to vôbec nečakal. 

Snúbenci sa vybrali na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Craig Park)

S prvými zdravotnými problémami začal mladík zápasiť už na Madagaskare, odkiaľ bol neskôr prevezený na francúzsky ostrov Reunion. "Urobil som všetko pre to, aby som ho dostal domov. Už sme mali ísť, ale Jonov stav sa veľmi zhoršil a nakoniec zomrel," povedal smutne Craig, ktorý sa už skontaktoval s britským veľvyslanectvom a snaží sa teraz vyzbierať nejaké peniaze, aby mohol previezť telo svojho zosnulého partnera do Británie. 

Snúbenci sa vybrali na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Craig Park)

"Po deväťmesačnom boji vyhral nad chorobou, všetko bolo v poriadku. A nakoniec musel prísť až sem, aby tu našiel definitívny pokoj. Nemalo sa to skončiť takto. Už teraz ďakujem všetkým, ktorí mi pomáhajú," dodal zdrvený Park. 

Viac o téme: DovolenkaTragédiaRakovina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu