Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Známy spevák pobúril fanúšikov jedinou fotkou: Je to brutálne a smutné!

Dalibor Janda Zobraziť galériu (11)
Dalibor Janda (Zdroj: TV JOJ)

PRAHA - Pustili sa do neho ako supy! Hudobník Dalibor Janda (65) zavesil na sociálnu sieť Facebook fotku, ktorá pobúrila nejedného fanúšika. Na fotke totiž pózuje pred kopou mŕtvych vtákov a divou zverou, pričom v popise uvádza, že čo strela, to zásah. To sa mnohých dotklo a dali to patrične najavo!

V Čechách je obľúbeným hudobníkom, no toto mu nevyšlo. Pochválil sa fotkou „po poľovačke“ a rozprúdil vášnivú debatu medzi fanúšikmi. „Ahojte priatelia, fanúšikovia a kamaráti. Práve som sa vrátil z poľovačky. Čo strela, to zásah. Tak vám posielam ukážku. Dalibor,“ napísal spevák k záberu, pričom nezabudol doplniť aj dostatočne vysmiatych smajlíkov.

Týmto záberom sa spevák pochválil.
Zobraziť galériu (11)
Týmto záberom sa spevák pochválil.  (Zdroj: Facebook D.J.)

Niektorí ľudia jeho pokus o vtipný príspevok vôbec nepochopili a pustili sa do neho. „Dalibor, milujem tvoje pesničky, ale toto sa mi ani trochu nepáči,“ znie jeden z komentárov a pridávajú sa ďalší: „I keď rád ťa mám, do živého sa nestrieľa“. V podobnom duchu sa niesol aj ďalší komentár. „Tak s týmto by som sa asi nechválila. Je mi tých zvierat ľúto. Fotiť sa s toľkými mŕtvolkami,“ pridáva sa jedna z fanúšičiek.

Ľuďom sa Jandov príspevok vôbec nepáčil.
Zobraziť galériu (11)
Ľuďom sa Jandov príspevok vôbec nepáčil.  (Zdroj: Facebook D.J.)

Našli sa však aj takí, ktorí humor Dalibora pochopili a tak sa postavili aj ku komentárom. „No teda! Nielen, že krásne spieva, ale aj mušku má presnú. Čím nás ešte prekvapíš???“ znel komentár doplnený smajlíkmi. „Pokojne môžeš na toho medveďa. Avšak s uspávacou injekciou,“ baví sa ďalší.

Príspevok českého hudobníka neušiel ani slovenskému multioteckovi Borisovi Kollárovi. Ten sa na margo Jandu vyjadril veľmi stručne a k príspevku napísal, že je to magor. 

Multiotecko Boris Kollár má to jasný názor.
Zobraziť galériu (11)
Multiotecko Boris Kollár má to jasný názor.  (Zdroj: Facebook B.K.)

Práve všetky negatívne reakcie v štýle, že tento počin je smutný, brutálny či nechutný, spôsobili, že sa vyjadril aj samotný spevák.„Na vysvetlenie, priatelia, dúfam, že ste snáď rozoznali, že ide o žart a že som iba navštívil reštauráciu, kde sa chystala tombola na ples,“ pridal komentár k svojej fotke. Množstvo ľudí jeho zámer pochopilo. Tí druhí sa však k záberu postavili tak, akoby v živote nedali do úst mäso, či akoby bola poľovačka niečo nenormálne. Pritom sa poľuje už od nepamäti. Nuž ako sa hovorí, proti gustu žiaden dišputát.

Janda napokon pridal aj vysvetlenie.
Zobraziť galériu (11)
Janda napokon pridal aj vysvetlenie.  (Zdroj: Facebook D.J.)

Viac o téme: Dalibor Janda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu